Arbetsbänk i trädgården

 
Den här arbetsbänken byggde min man för några år sedan. Det skulle först bli grillbänk men han blev inte nöjd så jag fick den som arbetsbänk. 
 
 
När man ska pyssla men något är det praktiskt att kunna stå där och skita ner. Jag gillar skita ner 🙂 
 
Jag hade tänkt jag skulle åka och fixa lite belysning och kablar idag till mina granar men det blir istället stillsamt i sängen. Det känns som jag är lite bättre på att vara sjuk nu än tidigare. Innan Elin blev sjuk i leukemi tyckte jag sitta still och vara sjuk var en pina. Nu kan jag ta det med ro. Lite feber är ju ingenting om man säger så.
 
 
Nu får det bli att lata sig några dagar och jag har ju alltid en massa bilder jag kan rensa osv och jobba från mailen. 
 
 
Ha en bra dag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Arbetsbänk i trädgården”

  1. Vad fint du har det i din trädgård. En massa små rum verkar det som. Vi har en stor gård, men jag har inte gjort något med den, tyvärr. Vi har inte bott där i ett år ännu, men jag skulle gärna vilja ha en lättskött men trevlig trädgård.

  2. Hej!

    Ville bara säga att jag blev så himla glad när jag såg att du (och andra stora bloggare) kommenterat på HOP:s instagram gällande mobbningen mot mittvitahus.
    Har alltid gillat dig men ännu mera nu!
    Skönt att någon säger ifrån.

    Tack för en inspirerande blogg!Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *