Det börjar gå mot jul

 
Det är mysigt att sitta i orangeriet nu när alla ljus är tända på kvällarna. Vi kan sitta 6 personer runt bordet fast det är lite trångt där inne med alla träd. Bilderna är lite suddiga men det var lite mörkt när jag skulle fota. 
 
 
Jag är så glad för det här lilla huset finns på vår gård, jag brukar le när jag tänker på alla skolbarn som gått på toa där inne och nu sitter vi där och fikar 🙂 Det syns inga spår av skoldass längre. 
 
 
 
 
Här ute på landet så gör dessa lysen så himla stor skillnad. Det blir sån värme. Jag har valt varmt ljus på alla ljusslingor ute. Jag gillar det där lite guldiga skenet som känns mer gammeldags. 
 
Nu är det bara lite snö som saknas så blir det ännu mer julkänsla. Ha en fin helg, nu får vi se om jag kommer iväg på fest ikväll eller så får det bli en hemmakväll. Igår kväll kände jag mig fortfarande eländig och svag men jag hoppas det vänder. 
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Det börjar gå mot jul”

 1. Hej! Tack för en sååå himla fin blogg, du är så inspirerande!!
  Dina miljöbilder är faktiskt helt outstanding o du är riktigt duktig på att skapa vackra miljöer.
  Skulle vara kul om du har lust att skriva om var du har köpt dina ljusslingor med varmt sken samt hur du får de små julgranarna att stå rakt upp i baljorna utan att välta.
  Trevlig helg!

 2. Det är så mysigt! Varmt ljus ska jag också ha. Du har så fantastiskt fint! Jag önskar du kunde komma upp till Lappland och hjälpa mig med min trädgård. Kram

 3. Åh, så fint du har gjort. Det är så mysigt med alla ljusslingor, särskilt när man bor på landet, det lyser upp i mörkret. Ska också köpa några nya slingor med varmt sken. Hade tänkt gå ut och sätta upp belysning i trädgården i dag men det ösregnar. Nu väntar jag på snö, hoppas vi får lite till advent.
  Krya på dej. Hoppas att du kommer i väg på festen i kväll.

 4. Åh,så mysigt ni har har gjort! Ni är helt otroliga att fixa o dona i ert hem! Vart får ni inspiration från? Ha en go helg och massor med varma kramar till dig och de dina// Rita

 5. Jättefint blev det och såå mysigt✨ Jag har också satt upp ljusslingor ute, eftersom vi inte har gatubelysning har ute på bondlandet och är det blir ju kolsvart tidigt på kvällarna nu. Idag kom också stjärnorna i fönstren upp eftersom jag vill ha upp dem till första advent och har mycket jobb nästa vecka. Har beslutat mig för att inte stressa denna jul utan göra mycket på förhand så vi bara kan mysa de sista veckorna😊 Har byggt ut en farstu här och den blir klar nu i början på veckan så då får jag pynta lite där också👍 Hoppas att du kryar på dej och kan gå på festen❤️ Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *