Kvällsbilder och ett pyntat fönster

 
 
Godmorgon vänner, nu är min önskan att förkylningen vänder för nästa vecka vill jag bjuda er på mer julinspiration. Jag har inte varit på någon julmarknad heller, så det längtar jag efter. Några kvällsbilder från mitt första pyntade fönster inne bjuder jag på idag. Har inte tagit fram julpyntet ännu så det kommer bli lite annat framöver, men en stjärna är uppe. 
 
 
 
Julstjärna här
 
 
 Idag blir det att vara hemma och kurera sig för nu vill jag gärna bli frisk och kunna börja träna igen och fortsätta mysa inför advent. Det kändes lite bättre igårkväll så kanske att det är på väg att vända. Jag är så sällan sjuk så jag ska inte klaga, det får liksom ta den tid det tar, är bara rysligt rastlös men det fick jag träna på under Elins leukemi. Så en dag i taget, eller hur var det nu vi sa 🙂 
 
 
Ha det gott!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Kvällsbilder och ett pyntat fönster”

  1. Vilka fantastiska bilder!! Jag kan känna julstämningen bara välla över mig!! MAGISKT!!! Alltså, sista bilden.. julstjärnan speglas i fönstret.. åh vilken lycka!! ⭐️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *