Kaffe, feber och så fina Sprudla

 
Å vad skönt att vi fick komma hem idag från sjukhuset. Det är också skönt att man får komma in direkt när febern är över 38.5. När man går på en cancerbehandling så är det farligt med hög feber för det leder ofta till infektioner som kroppen kan ha svårt att klara av, men Elins prover visar ännu inget så troligtvis virus. Imorgon blir det nya prover och så får vi se om crp har höjts eller sänkts. Hon har ca 39 i feber, men tabletter hjälper.
 
 
Jag satte mig och tog en kaffe ute när jag kom hem i min fina mugg från Sprudla som öppnat webbshop här
 
Sprudla ägs av Linda som blivit en vän till mig och några av hennes varor i butiken kommer jag ibland visa här på bloggen. Lindas butik finns i Ljungskile och den får ni inte missa om ni är där. Så mycket fint och mysigt inrett. 
 
  
 
 
Trädgårdsmöbel här 
 
Nu har killarna kommit hem från fotboll och vi har ätit middag så nu ska jag plocka ordning lite här när de övar på till prov. Imorgon får jag städat i huset och det är så glad för men jag måste plocka lite ordning först och så ta hand om tvätten.
 
Hoppas ni har kunnat njuta av solen idag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Kaffe, feber och så fina Sprudla”

 1. Åh så fina bilder! Som vanligt!
  Vi har njutit av solen hela dagen här! 🙂☀️
  Jag har för mig att du skrivit tidigare om de där höga "krukorna", de svarta, men vart har du köpt dom?
  Hoppas Elin blir av med febern snart!!
  Kram till er 🌸

 2. Åååå så inspirerande bilder!
  Vi har ju då äääntligen kommit fram till en altanritning här;-)
  Vi ska bygga 70 m2 trall i år, sen får resten byggas på efterhand med staket och sånt. Men som vi längtar efter en altan!

  Jag känner så igen det där med febern… Minns midsommarafton när jag var inne på dagen med ville prompt hem.. Sen fick jag feber på kvällen och fick ju åka in. Mamma (som tur var var de hos mig då) anande det och drack inget. Så åkte vi in…
  Hoppas Elins feber ger med sig. Stumpan <3 Men tänk så härligt att ni kom iväg på konserten iaf.
  Ta hand om er!
  Kramar Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *