Slut som artist

 
 
Nu är man slut som artist 🙂 riktigt jobbigt x-fit pass idag men jättekul att träna tillsammans. Har fått ett glas vin och väntar på att maten ska bli klar. Min man fick ledigt imorgon….tjohoooo så skönt! Imorgon ska vi köra hem virket från sågverket och jag ska fixa mina naglar. Vi ska bära ner Elins gamla säng och madrass och så kommer en städerska ringa till mig. Trodde aldrig jag skulle bli med städerska , men nu är det dags. Jag är duktig på andra saker, men städa tycker jag är så tråkigt, så jag ska priortera om min ekonomi och ta hjälp med det. 
 
Ikväll har Elin ont för kortisonet håller på ur kroppen, det är ändå ganska ok värk mot allt annat hon fått vara med om, men jag gillar inte när hon har ont. Men om några dagar är det över och tre veckor till nästa behandling. Ha en fin kväll.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Slut som artist”

 1. Hei!
  Har fulgt din blogg daglig over veldig lang tid, inspirerende!
  Jeg har også felt noen tårer over Elins kamp- du skriver så bra om både de gode og mindre gode dagene. Takk for at du deler;)
  Så et spørsmål, hvis du har tid:
  Hvordan steller du sitrontreet ditt? Skal det stå i mye lys, hvor ofte skal det vannes etc?
  Jeg har også kjøpt meg et tre på Ikea, men trenger gode råd!!
  Ha en fin 2. påskedag!
  Klem fra Norge

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *