Livet på landet

 
 
Efter jag fixat mina naglar så blev det lantliv för hela slanten, så härligt! Riktigt vårväder ute. Jag har hjälpt mannen att slänga gamla brädor och han har byggt tak i kommande växthus och varit igång hela dagen. 
 
Allt virke från sågverket har vi burit in i vår gamla skola och ska målas. Katten har såklart varit med hela tiden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så nu är man härligt trött i kroppen och träningsvärk hade jag redan av gårdagens x-fit pass. Nu ligger Kalle i spabadet och jag ska röja i köket för middag är på gång.
 
 
 
 
Hoppas du också haft en skön dag! Så härlig vecka det kommer bli och skönt när ungarna har lov. Sovmorgon hela veckan. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Livet på landet”

  1. Åhh, vad skönt att se att ni har vanliga praktiska kläder på er då ni arbetar! Jag bor också på landet och kan ofta störa mig på det som kallas "lantlig stil" där modellerna i tidningarna är klädda i designkläder från topp till tå. //A-K

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *