Fiskgratäng med räkor

 
Det är ganska ofta som jag tänker ”det här maten skulle jag kunna fota”, men min man vet aldrig recept för han lagar lite som han vill och han vet ofta inte exakt vad han använder och hur mycket så jag struntar i att blogga om mat även om vi äter väldigt god och bra mat. Visar man mat så vill folk veta recept och det har jag så sällan. 
 
Men idag var det jag om fixade lunch och jag älskar fisk. Jag gjorde detta receptet HÄR men struntade i vita vinet och det blev supergott ändå. 
 
 
En tallrik mat för mig ser ut så här. Idag kokade jag också potatis för den som vill. Såsen är full med grädde och smör så inget extra fett behövdes. 
 
Nej nu ska jag fortsätta att lata mig kvällen lång 🙂
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Fiskgratäng med räkor”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *