Vattengympa, jobb och semesterfeeling

 
Vilket väder vi haft här idag, har haft vattengympa i poolen och har semesterfeeling. Min man är hemma nu i sex veckor, han ska in och jobba en vecka men det känns semester i kroppen. Nu har vi några veckor bara tills Elins tuffa period börjar så nu gäller det att njuta. 
 
 

Nere vid poolen är det för tillfället inte så fint. Men man fotar ju så man slipper se det 🙂 Vi kommer nog inte hinna göra ordning där i år. Blir att fixa växthus och måla och bygga klart altanräcke och det är gott nog. 

 
 
Köpt hatt och ny blus på Newyorker i Linköping och glasögon här 
 
 
Har jobbat lite också och har en hel del mer att göra så nu ska det bli lite fix på datorn. Det är dags att börja planera reportage för hösten men det känns så avlägset. Jag har svårt nu att tänka framåt, vill bara njuta av alla bra dagar innan det hemska biverkningar komma sätta igång igen. Kommer ha all tid i världen att tänka jobb när Elin börjar skolan i höst. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Vattengympa, jobb och semesterfeeling”

  1. Du är så härlig, Lotta! Växlar mellan "flärd" och allvar. Du är fantastisk som kan hålla humöret uppe (i alla fall på bloggen), trots allt annat omkring dig. Skönt att du slapp operation av ögat. Din blus på bilden ger nostalgikänsla från mitt 70-tal, med broderade blusar, långkjolar, Woodstock (nej, jag var inte där!)Njut av sköna sommarveckor och hoppas allt går bra med Elins kommande behandlingar. Du är värd en KRAM, fast jag inte känner dig!

  2. Skönt att det inte behövdes någon operation i ditt öga👍 Så fin blus du har köpt, stort gilla på den😍 njut av sommaren nu och det är ju tur att man får visa vad man vill på bild😂 brukar ibland tänka på det när jag ser ett urtjusigt hus att det inte är säkert att alla rum är så välstädade😉 kram och Glad Midsommar❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *