Komma hem till landet

 
Kära svärfar skjutsade hem mig idag och inte nog med det så hade han köpt winerbröd och jordgubbar, så by by lchf 🙂 När vi fikat satte jag igång och klippa gräset och rensa ogräs. Det var länge sedan sist och jag gillar att ha klippt gräsmatta, det ser så snyggt ut när det är klart. 
 
 
Badrumsmöbel här, matta här 
 
Plockade in några pioner, de luktar så gott och nu har jag gott om dem. 
 
 
 
När jag kom in plockade jag ordning lite satte på diskmaskin och packade upp mina grejer, lite inköp av kläder från stan som jag gjort när jag låg på sjukhuset men kunde gå på stan. Har visat en del , men visar mer en annan dag.
 
 
 
 
Så korkade jag upp ett glas vin och laddade för lite spakväll. Man känner sig inte så fräsch efter 4 dagar på sjukhus fast jag duschat där. Tog lite hemmaspa. 
 
 
 

Viskanspabad här
 
 

 

Bikni här 
 
 
 
Finaste tallriken här 
 
Avslutade kvällen med chevresallad, får passa på när inte mannen är hemma. Han gillar inte getost. Så min dag blev toppen fast jag inte kom till Göteborg. Imorgon får vi se vad jag hittar på. Ska bara trimma lite gräs så är jag redo för midsommar. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Komma hem till landet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *