Våran dag

 

 
Idag var en dag med ärenden, vi behövde åka till en massa olika håll för att mannen skulle klippa sig, jag behövde mediciner, det skulle handlas mat och så mannen bestämt sig för att köpa en vinstock till växthuset.
 
När vi kom till Blomsterglädje hade vi sådan tur att de hade 30 % på vinstockar. Den här ska stå i växthuset mitt på väggen när man kommer in. Växthuset är min mans projekt, han har alltid längtat efter det så jag låter honom få planera det som han vill. 
 
 
Sedan skulle vi handla mat, då ville han åka till Citygross. Citygross när det är mycket folk i vårt lilla samhälle är pest och pina tycker jag. Ni vet jag berättat att jag har svårt för affärer när det är mycket folk. Jag åker gärna dit tidigt på morgonen när det inte är så många där, men i vilket fall gick det bra. Andas och så ta en sak i taget, men jag vill bara ut. 
 
När vi kom hem hade älskade sonen bakat hallonkaka och två plåtar med solrosbröd som han ska sälja framöver. Han hade också städat köket, bäddat vår säng och lagat sin lunch. Han är så pysslig och det tycker jag om, men bara när han själv tar iniativ så blir det extra kul. Om man ber honom så är det inte lika kul 🙂
 
 
Måste tipsa om dessa glas också som kostar 15 kr styck på Citygross. Tycker de är så enkla och fina både som glas och ha glass och desserter i. 
 
 
Några fina vänner hade varit här och lämnat present för deras son fick följa med till Liseberg. Så gulligt av dem. Ikväll blir det vin och chokladbit.
 
 
Min fina resväska har kommit också, champagnefärgad ska den vara men jag det syns nog inte på bilden. Så mycket lättare det ska bli att resa med den än att ha en sådan där gammal väska som man måste lyfta. Blev en Titan Xenon som fått bra i test och bra pris. Någon mer som har en sådan? Skulle vara roligt att höra vad ni tycker om den. Min förra har varit ok i 20 år. 
 
Så nu ska det blir middag här, lite sent som vanligt men vi har lite sena rutiner på sommaren. Det är så skönt när vi är lediga och man slipper hålla tider och man inte måste gå och sova så tidigt.
 
Ha en skön midsommar imorgon, tar med kameran så blir det lite bilder.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Våran dag”

  1. Vi har en likadan sen 10 år, silverfärgad och den har varit med på massor av resor.Vi är jättenöjda,har även en mindre modell.De är lätta och smidiga,rymmer mycket! Tack för en fin och inspirerande blogg! Glad Midsommar till dig och din familj!Hälsar Maria från Finland

  2. Vilken stor och fin vinstock ni har köpt. Den får ni många druvklasar på. Det är rätt lätt att odla druvor, har själv en i mitt växthus och det växer jättemycket får ofta klippa bort nya skott. Är så nyfiken på hur växthuset ska se ut hos er när det blir färdigt.
    kram Maggan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *