Svensk midsommar

 
Tänk att Sverige visade sig från sin bästa sida igår, så varmt och härligt som en svensk midsommar ska vara. Vi började dagen med att fixa oss fina och binda en krans till Elin. 
 
 
 
Min klänning här , jag får fotas i spegeln annars blir det inga bilder på mig 🙂
 
 
 
 
 
 
 
Sedan bar det av ner till byn, till mamma och bonuspappa för lite lunch med traditionell sill och poatatis. Jo en liten potatis fick det bli på midsommar. Min mamma hon pyntar i varje vrå, det är blommor och björkar överalllt. Själv fick jag inte upp varken björk eller blommor men det gick bra ändå. 
 
 
 
Så kunde vi sitta ute och det är sommar det och båda mina syskon är hemma så vi träffades. 
 
 
 
 
Efter sillen åkte vi till festplatsen och Elin och hennes kompisar dansade kring midsommarstången och vi pratatde med vargen. 
 
 
Min barndosmvän och granne
 
 
 
Skor, väska här 
 
På eftermiddagen och kvällen hade Elin lite fest med sina vänner här hemma, några killar och tjejer så vi packade korg och dricka och gick backen upp till mina barndomsvänner som bor precis ovanför backen. 
 
 
 
Blus här och kortbyxor här
 
 
När man står uppe i grannens trädgård så ser man vår gamla skola och växthus. 
 
 
Hade en mycket mysig kväll med lekar, mat och skratt och så kvällsbad i vår pool och ungdomarna åt och myste hemma hos oss långt in på natten. En riktig drömmidsommar efter allt vi varit med om och som vi önskat oss. 
 
 
Regnkappa här
 
Själv hade jag köpt en sådan där tjusig regnkappa som spanat in så länge men den behövde jag inte använda och glad är jag för det. 
 
 
Idag ska vi bygga på vårt växthus. De ska gjutas för vindruvestocken så vi kan börja lägga golvet sedan. Å det är så kul när man ser att det händer lite.
 
Tack alla fina för ni tittar in. Hoppas ni hade en mysig midsommar. 
 
 
Kram Lotta
 
(P.s mina bilder är lite suddiga, ska skicka kamera och objektiv på rengöring och så är jag suddig på ett öga för jag har en lins fortfarande, men den ska tas bort på måndag)
 
 
Adlink

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Svensk midsommar”

  1. Vilken mysig midsommarafton! Måste bara säga att du är så vacker! Såg bilden på instagram och tänkte bara wow! Du passar så bra i långt hår. Kram till dig och de dina.

  2. Vilken underbar midsommarafton ni har haft och vilka fina bilder. Klänningen som du har på dej är jättesnygg du passar så bra i den och även regnjackan. Har tittat efter både jacka och klänning men dom verkar vara slut. Ha en fortsatt trevlig helg.
    Kram Maggan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *