Skolavslutning

 
Den här dagen blev så bra! Jag har oroat mig att jag skulle gråta så mycket men på något sätt kändes allt som förr idag, som en vanlig skolavslutning och jag lyckades hålla mig lugn och grät mest när prästen började prata om att drömma stort. 
 
 
För en sådan här dag är det så mycket känslor för alla och ännu mer nu. Elin kunde gå på sin skolavslutning. Håret var så fint, ögonbryn och ögonfransar var tillbaka. Barnen mår bra och det kändes härligt!!
 
 
 
 
 
 
 
Nu känns det fantastiskt skönt att den här dagen är gjord. Dagen blev som vi hoppades på och båda barnen är lyckliga och glada. På måndag ska Elin in till sjukhuset igen och ligga med högdos/metotrezatedropp i fyra dagar och spruta i ryggen men det är sista gången. Vi närmar oss det friska livet och idag fick vi känna oss lyckliga tillsammans. En till milstolpe är avklarad. 
 
(Lillebror han vill inte fotas lika mycket så han är inte med på bild lika mycket på bloggen men några bilder blev det allt. )
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Skolavslutning”

  1. Önskar er en härlig sommar💛💙🌿 idag gjorde jag något galet gav mig upp i en slalombacke och sprang sedan tre gånger upp för en backe som idets duga helt slut nu glad lycklig av endorfiner .Hoppas du tar hand om dig Lotta 😍 ha det bäst 💖

  2. Såå fina barn. Underbart för Elins skull att det gå r att göra så mycket idag. Med håret tillexempel. Ha det underbart. Kram Inger

  3. Brukar inte kommentera men har följt din blogg ett tag. Inspireras av din positiva inställning och gläds över att ni fick en fin skolavslutning! Trevlig sommar på er!

  4. Ja men såå fina de är dina barn och vad härligt med en fin och bra dag, det är viktigt för alla i familjen. Önskar dina barn all Lycka i världen.
    Ha det så gott ni kan och njut när ni kan.
    Kram Meta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *