Examensfest

 
Så nu visar jag lite mer bilder från våra fest, farmor och farfar hade med sig de fina tårtorna som vi köpt till barnen av en tjej som heter Johanna och bor i Strålsnäs, vill du ha hennes tele och blir intresserad av tårtor så maila ( mailadressen högst upp till vänstra hörnet) 
 
 
Det är så mysigt med alla släktingar som kan komma,  så glad att vi har alla i livet och det är en förmån att få träffa dem ofta och kunna fira saker. 
 
 
Maten hade jag beställt från Hemköp i Mjölby, exotisk planka och det är smidigt tycker jag. Det blir inte så mycket dyrare att köpa klart när man är 15 personer än att fixa allt själv. 
 
 
 
 
Först gick vi lite tipspromenad och sedan mumsade vi på maten. 
 
 
Så tåtorna då, så fina och goda. Himla roligt att få överraska med en personlig tårta. 
 
 
 
 
 
 
Nu är festandet över. Elin kunde gå på sin avslutning igår men sedan på eftermiddagen fick hon kramper i magen och blev dålig så hon kunde inte gå på någon fest. Hon var glad ändå att hon klarade skolavslutningen. Det var stort för henne, fest hinner hon senare i livet. 
 
Nu har jag inte jobbat så mycket sista tiden och har massor att göra så det passar bra med lite lugnare period. Nästa vecka blir det sjukhuset och mannen är ledig. Jag ska lägga tid på att träna och komma ifatt. Men ikväll ska jag på tjejmiddag med mina vänner det ska bli såå kul. Vi ska träffas redan kl 16 så det blir full fart 🙂
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Examensfest”

  1. Vilken härlig idé! Den ska jag försöka komma ihåg till nästa år!

    I år åt vi också tårta, vi hade lite fest hemma hos våra vänner. Vi hade tänkt äta mjukglass men vädret talade mer för tårta inomhus.

    Härligt att Elin orkade gå på avslutningen!

  2. Härligt med examen och fest. Vilken tur att Elin orkade gå på skolavslutningen.
    Här i vår lilla stad firar man ordentligt när dom slutar nian, ungefär som när dom tar studenten. Släkt och vänner möter upp när dom kommer ut och det hängs blommor och div saker runt halsen på dom. Därefter blir det åka av genom stan flera varv i tex traktorer el lastbilar, när dom åkt färdigt blir det kalas hemma med presenter och mat för släkt och vänner. På kvällen har kommunen ordnat något uppträdande, disco el liknande. Det här motsvarar gamla tiden realexamen´, vår stad var bland dom sista som tog realen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *