Picknick, som att kliva in i en saga

 
 
För några år sedan besökte jag Pia och Dennis för att fota ett reportage, människor som satte spår efter sig hos mig och som jag ofta tänker på. Pia har också efter vårt möte skrivit en del av mina reportage och vi har haft en del samarbeten tillsammans. När jag var hos dem höll jag på med min bok. Jag sa till dem att en bok borde ni också göra om ert liv, det skulle bli en vacker bok om vackra saker. 
 
 
Nu finns boken här, en bok om Kammebornia Picknick , utflykter och inflykter. En vacker bok med recept och vackra bilder. Att öppna boken är som att kliva in i en saga. 
 
 
 
Söta skålen finns här 
 
Jag rekommenderar alla som har en stund över att besöka deras blogg HÄR, kanske lyssna på deras podd eller köpa deras bok. Jag älskar Kammebornia men framförallt Pia och Dennis som sprider så mycket kärlek. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Picknick, som att kliva in i en saga”

  1. Jeg er helt enig. Pia og Dennis har en fantastisk blogg som jeg
    titter innom hver dag. Det samme med din blogg. Sterk historie du formidler. Hilsen Kari.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *