Arkösund, Stegeborg, Söderköping och Pinchos

 
Idag tog vi en ledig dag och for på lite äventyr. Vi bjöd med min mamma och det var härligt att komma iväg lite. Philip fick vara i centrum hela dagen och det kan han behöva ibland. Det är så mysigt att vara med ett barn i taget och ge det barnet all tid man har.
 
 
Efter ett ärende i Linköping så styrde vi kosan mot Arkösund och kusten. Jag längtade till havet. 
 
 
Där åt vi lite lunch och gick vid havet och tittade och jag drömde om den där sommarstugan vid havet som jag skulle vilja förverkliga i framtiden. 
 
 
 
 
Sedan for vi vidare till Stegeborg. Där bakom båtarna på andra sidan ligger min svärfars segelbåt som vi seglar med på somrarna. Förra året blev det ingen tur för Elin och mig men i år hoppas jag att vi ska komma iväg. 
 
 
Lite ny outfit för dagen, topp här, byxor här, stickad Esprite, väska här, skor här, glasögon här 
 
 
 
 
I Stegborg blev det också en kula glass och sitta och prata en stund. 
 
 
 
Sedan fortsatte resan mot vackra Söderköping där vi gick runt och bara tittade och myste i solen. 
 
 
 
På vägen mot Linköping stannade vi i affären Butiken på landet som du hittar HÄR, jag har åkt förbi så många gånger men nu blev det äntligen av att titta in i butiken. Så mycket fint, ett tips för den som är ute och åker. Jag köpte mig ett par fina örhängen men de får ni se en annan gång.

 
 
 
 
 
 
 
Sedan avslutatde vi vår dag på Pinchos i Linköping med en massa mer god mat så nu står magen i sju hörn 🙂 
 
 
Imorgon ska jag till sjukhuset och min man och jag byter. Nu ska det bli härligt att få åka in och vara med Elin några dagar. Tar med mig datorn så nya inlägg kommer och så hinner jag jobba lite.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Arkösund, Stegeborg, Söderköping och Pinchos”

 1. Vilken fin dag ni hade. Tur med väder och fina utflyktsmål. Trevligt att din mamma var med (fin blus/skjorta hon har, fråga gärna var hon köpt den) Hoppas nu du fått krafter att vara på sjukhuset några dagar. Skönt att det närmar sig ett slut på dessa behandlingar. Tänker på er.Anki

 2. Godmorgon!
  Så fin du är och vilken mysig dag ni haft!
  Tycker du har sån fin stickad vit kofta , var är den ifrån?
  Ha en fin dag!
  Kram Veronica

 3. Vilken trevlig utflykt ni har haft och vilka fina bilder. Skönt att kunna ladda batterierna för att orka med allt. Söderköping är en plats som jag aldrig har besökt, har pratat om att åka dit i flera år. Det ser så fint ut.
  Kram Maggan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *