Solen lyser

 
Solen lyser utanför sjukhuset och snart är det är kväll igen. Idag har jag varit ute en hel del och imorgon får jag åka hem. Nu ska det bli härligt att komma hem igen. Jag har en hel del att fixa med och så träffa min familj. Kalle tog ledigt denna veckan så det blev extramycket tid tillsammans. Imorgon tar han med ungarna och några kompisar till Göteborg. Jag skulle åkt dit med dem och gått på stan, men nu blev det inte så. Jag har istället haft dagar på stan här hemma. 
 
 
Å jag sörjer inte över det som jag missar, jag är istället glad för allt som väntar, vi har många upplevelser att längta efter framöver. Det känns så härligt att att vi får de veckorna innan Elins tuffa period börjar.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Solen lyser”

 1. Hej Lotta!
  Så skönt att samla kraft innan nästa tuffa period sätter igång igen… Man behöver ju all boost man kan få i den lägena.

  Å du, så vackert med blommorna och lyktan o krukan… Du må tro jag längtar efter att göra fint sen. Just nu kör vi ju byggarbetsplats igen 😉 Altan in the making!
  Vill ha möbler, kuddar, filtar, lyktor, blommor, växter, krukor, korgar…. Ja, du fattar nog…;) Lite materiell lycka ändå!
  Kram o ha en fin kväll där ni är!

 2. Vilken tur att dom inte behövde göra något med ditt öga och allt har gått bra. Skönt att du får komma hem i morgon. Du är alltid en så glad och positiv människa och med allt som ni har fått gå igenom i familjen.
  Vilken fin kruka du har på trappan.
  Ha det så bra
  Kram Maggan

 3. Hej
  Jag tänkte bara tipsa om att jag är återförsäljare av aloe Vera produkter, och är du eller någon du känner i intresserad så hojta bara till. Jag har väldigt fina erbjudanden. Det finns allt från lepsyl till träningsboxar ☺️

 4. Tack för alla fina bilder och det du skriver ger mig så mycket tankar om livet i stort och positiv energi! Hoppas du och din familj får en fin sommar!

  Kram Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *