Ingen operation och ny outlet

 
(bilder från mobilen)
 
Tjohoo så skönt! Nu har en överläkare tittat på ögat och det behövs inte sys. Jag måste ligga kvar så länge antibiotikakuren ska in i kanylen så imorgon får jag åka hem. Det blir en kontaktlins på ögat och droppar så det blir finemang det här. 
 
 
Jag ska snart till Malta så jag har inte tid med det här 🙂 men doktorn sa att det är inga problem att resa eller röra sig som man vill. Skönt! Det kommer läka ihop av sig självt och jag kan leva som vanligt men vara lite försiktig vid ögat. Det känns bra att jag fått antibiotika så det inte blir infektion för det är farligt. Att jag ser lite dimmigt är pga av linsen får vätska m.m på sig, inte att synen är dålig. 
 
 
Igår var jag nere på stan två gånger och gick runt och tittade och det kan jag även göra idag. Ska ner och hälsa på min vän på Medmerabutiken. Tror jag hoppar även lunchen på sjukhuset och tar lunch på stan istället. 
 
 
Tröja här 
 
Kvällen igår var helt ok, jag satt ute på balkongen och åt min mat och solen lös. Skönt att kunna sitta ute. 
 
 
Skor här 
 
Så nu vet ni hur det går för mig. Jag hade lite otur, men det löser sig, det gör det alltid tack och lov. Min man tar med fyra ungar till Liseberg och bor på hotell som jag skulle gjort så det får åka ändå och ha kul utan sin mamma. 
 
Ska också tipsa alla mina läsare om att Sharpman som jag fotar åt kommer öppna Outlet. Tjohoo så kul!
 
 
Nu skippar de rean och börjar med outlet , mer varor till låga priser. Ska dit och kolla in detta när jag är lite bättre. 
 
Så nu önskar jag er en bra dag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Ingen operation och ny outlet”

 1. Hallå där lilla loppan!
  Jadu….du hade minst sagt otur…men vilken TUR att det ändå kommer att bli bra..å vilken TUR att du är så glad o positiv ändå..;) alltid alltid plockar du fram det som är bra i stället för det som är dåligt…du är fin du vännen!
  Ha en mysig dag på stan nu…
  haha…risken finns väl att de här sjukhusdagarna blir hemskt dyra…haha…
  Kraaaam Katarina

 2. Det va skönt å höra att ögat kommer bli bra igen, just ögonen är så himla känsliga och svåra att byta ut om man säger..

  fint du gör där hemma i nya rabatten, vackra färger med purrpurr,lila,rosa,lite lime och silver, mycket snyggt. Jag satte ett silverpäronträd förra sommaren och den växer väldigt snabbt så jag har redan fått tänka om och flyttat lite perenner som jag hade satt under, den behöver liksom en liten egen svär runt sig för att komma till sin rätt.

  Hoppas nu att du snart får åka hem och mysa med katten och landa/ kram på dig finaste lotta/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *