Det har varit så tungt några dagar

 
 
Väska här, hatt här, solprodukter månadens deal med Yves Rocher här, skor här, bikni här , matta här
 
Jag tänker så mycket, jag har så mycket att berätta hur jag känner men jag hittar liksom inte orden. Det har varit tungt nu några dagar, fast egentligen är det inte alls så tufft som vi har haft det tidigare. Kanske att det är tuffare nu när vi vet hur det ska bli. Jag vill inte att hon ska brytas ner igen med dåliga blodvärden, ha smärtor och tappa hår m.m. Det är bara för tungt att gå igenom det här igen. Jag brukar hitta glädjen ändå, men den här veckan har mest känns jobbigt. Sedan fick jag mens igår också och då förstår jag det lite mer, jag har alltid några dagar då när är lite mer nere. Elin har mest bara suttit stil och kan inget göra för då får hon ont. 
 
Jag har gråtit varje dag, min kropp och hjärna säger nej …men vi måste. Det blir inte lättare om man är ledsen. men jag VET att jag måste få vara ledsen och det måste få kännas skit men det blir tuffare för Elin också när jag mår dåligt. Allt blir så mycket lättare i denna behandling om man orkar hålla huvudet ovanför ytan och se det positiva i det lilla. Idag kan jag det, idag orkar jag det och då blir det bra. Nu har det vänt för några dagar igen, idag vaknade jag och kände mig positiv. 
 
 
Blus här och kortbyxor här  och skor här
 
Idag vaknade Elin utan smärtor, det är som ett annat barn då. Hennes personlighet kommer tillbaka. Ni vet ju hur man är när man har ont, då försvinner man in i en bubbla. Hon vet att att hon svullnar, tappar håret, tappar ögonfransar får värk så det är inte lätt att orka och vara glad då, men så fort hon vaknar utan smärta så vänder det lite. Så idag blev det utflykt. Vi har kollat in vilket område vi kan tänka oss en stuga i framtiden. Vi vill ha den vid en sjö, nära vattnet. Nu vet vi vart vi skulle vilja ha den, nu kan vi drömma vidare och spara. 
 
På måndag blir det nytt dropp för Elin så då är vi där igen, men nu är nu och idag är det bra. Jag ska öppna poolen och ta en kaffe sedan blir det bad. 
 
 
Kram Lotta
 
 
Adlinks & samarbete Yves Rocher

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Det har varit så tungt några dagar”

  1. Fina lotta! Ni är så starka och positiva. Det är bra att du tillåter dig att vara ledsen. Att tycka att de är skit. För de är det. Det Elin och ni går igenom är skit och inget jag önskar min värsta fiende. Men ni har tagit er igenom de förut och kommer göra de igen. Många kramar

  2. Viktigt att låta sorgen komma ut vet det a v erfarenhet :/ du vet Lotta att jag hade en kämpig period förra året det gjorde mig bitter och sorgsen om vartannat . Gick hos psykolog tog den hjälpen och det är jag tacksam för 🙂 börjar känna att den riktiga livsglädjen har kommit men det tog tid. Bitterheten är borta och jag kan känna glädje nu på riktigt. Du har så många av oss följare att dela detta med , men jag vet att det inte är lätt alla dagar . Livet tar och ger. Kramar till sötaste mamma Lotta ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *