Bröllopsdag och mojito

 
Glas 15 kr styck på citygross
 
Idag firar vi bröllopsdag, 13 år som gifta och snart 25 år tillsammans. Häromkvällen drack vi drinkar i badet. Min man gör den godaste mojiton så jag tänkte ge er receptet.
 
Lägg en kvarts lime i klyftor, 5-6 myntablad och 1/2 dl rörsocker strö i botten på ett stort glas. Använd en moddlare och kläm ut saften ordentligt ut limen.
 
Fyll på med en skvätt rosies limejuice, häll i 6-8 cl captain morgon spiced gold och fyll därefter glaset nästan upp med krossad is.
 
Lägg i ytterligare en kvarts lime i klyftor och 5-6 myntablad som blivit smiskade med kniven. Häll på en skvätt soda eller bubbelvatten.  Klart 🙂
 
 
 
 
Idag funderar jag på att åka och köpa några växter. Vi får se hur familjen mår. Philip har en kompis här och Elin är varm av allt kortison och har börjat svullna. Hoppas, hoppas hon slipper den värsta värken den här veckan, men som alltid. Vi tar en dag i taget och vi vill jobba på vårt växthus nu så det känns bra att få vara hemma. Vi har fyllt kylskåpet med massor av god mat så det blir lite mysigt när vi är hemma. 
 
Tack för allt fint ni skriver till oss!
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Bröllopsdag och mojito”

  1. Stort grattis på er bröllopsdag! Ni är ett sånt fantastiskt par. Och underbar familj. Önskar er minst 25 år till tillsammans. Och att Elin kommer vara okej denna vecka trots allt. Snart är de över. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *