Att längta efter djuren och komma hem

 
En vecka borta i Sverige är nästan lång tid tycker jag, så nu nöjer vi oss och åker hem till skogen igen. Ska förbi Ullared , men sedan ska vi hem. Sedan blir det inte så mycket mer resande än att ta hand om Elin och se till att lillebror får en bra sommar fast Elin kommer ha ont. Men som sagt det startar på måndag så det är många dagar kvar till dess. 
 
 
 
Jag längtar efter våra djur och sätta fart med allt som ska göras hemma med våra byggen. Ska bli så kul att få färdigt i växthuset nu och vi är verkligen taggade på det. Så nu styr vi bilen mot landet och tackar barncancerfonden för fina dagar i Varberg. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Att längta efter djuren och komma hem”

 1. Borta bra men hemma bäst. Det enda stället jag kan vara på länge är sommarstugan. Annars längtar jag hem efter några dagar.

  Skickar också en styrkekram till Elin.

 2. Hoppas ni tyckte om Varberg även om vädret inte visade sig från sin bästa sida!!Ni besökte ju en del Smultronställen och Du,Lotta blev visst förtjust i Strandpromenaden??Det är min mans och min bästa promenad"väg"!!
  Idag har vi varit ute med barnbarnen:besök på ett lokalt glasscafé!Jovars,nog tyckte de att glassen var god, men det bästa var ju att leka bland halmbalarna(7 och 4 år)!Så Morfar och Mormor kunde sitta på en bänk och titta på när"aporna förberedde sig för vintern"!!
  Imorgon firar min man och jag 44 år!Härligt!!
  Kram från Lena

 3. Kan vara härligt att komma hem också. Ullared låter inte helt fel, dela gärna med dig av dina shoppingfynd 🙂 ska dit om några veckor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *