Morris seaweed silver

 
Inte lätt att göra den här tapeten rättvis på bild, men den är så fin! Jag har tapetserat en vägg, + en del av väggen in mot vardagsrummet. Jag vill ha ett ljust och vitt hem, men älskar ljusblå och silver. Så när tapeten i sovrummet kom upp på en vägg så kändes den så ombonad så jag ville hitta någon som matchar den. Rummen ligger bredvid varandra. Då blev det denna Morris Seaweed silver. Känner mig jättenöjd och Kalle sa också att han tyckte det blev skitsnyggt. Skönt att han kände så. 
 
 
En tavla att luta mot väggen ska jag fundera på och kanske en högre vit lampa, men annars får det vara samma möbler som innan. Tapeten ser på dessa bilder ljus ut, men så fort ljuset försvinner så blir den mer åt mörkt. Ni har säkert sett den hos fler.
 
Nu ska jag fortsätta städa här, Elins rum är också klart så vi ska ställa ordning möblerna. Ha en fin fredagkväll!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Morris seaweed silver”

 1. Så snyggt! Du har verkligen sinne för färg-
  Kombinationer, sobert.

  Du känner mig inte men jag har hittat din blogg och är mycket imponerad av din kraft och hur du/ni löser ert nuvarande liv. Kram från en östgötska på Gotland

 2. Väldig fint! Vad tänker du dig för tavla "att luta mot väggen"? Jag tycker ofta att det är svårt att hitta tavlor som passar mot en mönstrad tapet. Jag hoppas att du visar oss sedan 🙂

  1. Hej, just nu har jag ingen aning vad det kan bli för tavla, jag brukar vara sådan som vet när jag ser den. jag får ha lite koll framöver. Nu är det mest resor för oss ett tag och då får inköpen vänta. Kram Lotta

 3. Älskar den tapeten! Har tankarna på den till vårt sovrum. Den eller att måla tvådelat (mörkgrå nere och kritvitt eller ljusgrått uppe). Eller så funderar jag också på att kanske ha spegelpanel i kritvitt, och den här Morris varianten ovanför… Tål att tänkas på:)

  Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *