Vinter och lantliv

 
När jag vaknar på morgonen så berättar Elin att hon får skjuts till tåget och jag sätter istället igång och eldar och dricker kaffe. Att starta morgonen så är det bästa jag vet. När jag tittar ut är så otroligt vackert så jag bestämmer mig för att gå ut och fota och ta en promenad fast jag nyligen visat bilder från vårt hus. 
 
 
 
 
Snön ligger som ett täcke och jag går runt vår gård till solen går upp. Himmel det är så mysigt, jag bara går och går och fyller hjärtat med glädje. Jag känner mig så himla lycklig av att få bo så här och kan få den här tiden.
 
 
 
 
 
 
 
När man tittar ut i hagen så ser man bara dessa olika vita och mörka toner och all snö på träden. Magiskt.
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag kommer in så ställer jag mig och slår in några julklappar och sedan ringer Elin nästan direkt och redan klar i skolan så det är dags att hämta henne för att ta helg. 
 
 
Vår gamla skola
 
 
 
Min grannes gård
 
 
 
Nu sitter jag här vid datorn och delar mina foton med er och väntar på att hämta min kära man vid tåget. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha nu en fantastisk fin helg alla mina läsare , det ska vi ha. Inget planerat utan bara vara hemma tillsammans och det ska bli så härligt!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

24 reaktioner på ”Vinter och lantliv”

 1. Wow vilka härliga vintriga bilder…här ligger det bara lite vitt puder på backen…jag önskar er alla en trevlig andra advent
  Kram Åsa

 2. Tack för de fina bilderna!Underbart vackra!
  Imorgon ska vi has grannarna på glöggmys och på söndag blir det besök i kyrkan!
  En fin andra advent önskar jag er!
  /Lena

 3. Alltså vad vackert! Tror att jag egentligen hade trivts att bo så på landet men det blir senare i livet för min del. Nu är en villa i stan väldigt praktisk.

  Trevlig helg!

 4. Ååååå, så fantastiska bilder, man bara önskar att man bodde så!!Lite likt som min farmor o farfar hade det på sin lilla gård i Dalsland, det var Jular det, med släde o allt o mycket snö, så vackert!! Härligt med snö, bilderna blir så vackra, så här års då! Här i Kalmar har vi inte en gnutta snö, bara halt! Hoppas vi också får lite snö till JUL 🙂 KRAM på er alla!! <3

 5. Underbara bilder. Du är min förebild. Behöver jag lite inspiration går jag in på din blogg. Får alltid lust att ta upp fotograferandet igen. Tack! 🙂 Lena S

 6. Wow, vilka underbart fantastiska bilder du bjuder på🙏. Dom är ju magiska. Bor själv i södra delen av landet (Ystad), och så här har vi det aldrig😳. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *