Han kommer hem idag

Idag är det är det äntligen dagen då min kära man kommer hem efter jobbat borta i tre veckor. Tjooohooo så skönt det ska bli. Livet blir så mycket roligare när han är hemma. Då blir liksom vardagen lite mer festlig. ( vad han jobbar med och varit får jag inte berätta här )
Jag tycker det går bra att vara själv men efter två veckor då längtar man. Barnen vill ha hem sin pappa och jag vill ha hem min bästa vän. Nu har han inga mer långresor inplanerade så nu ska vi fira jul tillsammans och förbereda allt inför det.
När min Karl-Johan är hemma då blir det vin en vardag, bad i tunnan, en flaska bubbel en fredag. Han stiger ur bilen med kassar i händerna när han kommer hem från jobbet och handlat och lagar god mat och vi planerar tillsammans vad vi vill med livet och hjälps åt. Ja livet blir lite mer fest då och så tar han hand om den där yviga busiga Lotta och ser till att hon är ordentlig fast han är minst lika tokig själv och vi hjälps åt med barnen.
Så idag ska jag fixa lite här och i eftermiddag åker vi och hämtar hem honom, vår pappa i huset.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Han kommer hem idag”

  1. Det är så mysigt att dela vardagen med någon! Jag och mn nuvarande sambo hade distansförhållande i 5 år och det var alltid så speciellt när man väl sågs ❤️

  2. Åh vad mysigt! Får han långledigt när han har varit borta? Min sambo är borta med jobb utomlands 2 veckor i månaden, fast med resor inkluderat får vi bara 10 dagar tillsammans i månaden. Det är som julafton varje gång han kommer hem, man hinner sakna ❤

  3. Åh,jag blir alldeles varm i hjärtat när Du skriver så vackert om Din Man!!
    Jag har det så bra,så vi är tillsammans hela tiden för vi är pensionärer förstås´s!Men vi har ju lite olika intressen:barnbarn,studiecirkel och väninneträffar för min del!Min Man är engagerad i olika styrelser och han sköter om en del inköp till våra träffar med SPF!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *