Plockmat

 
Vi har bott  hotell inatt och haft det så härligt, så nu visar jag några bilder på vår plockmat dagen före julafton för vi är inte hemma än. Vi har inte köpt julmat i år men detta tycker vi är så mysigt att gå och äta av på eftermiddagen dagen före jul.
 
Kalle gjorde även även annat gott på kvällen och då blev det lite bubbel också. Jag somnade tidigt dagen före julafton för jag gillar sömn och känna mig pigg på dagarna. 
 
 
Efter hotellfrukost idag ska Elin åka och ta prover. Cancern påminns lite då och då men det är inte mycket. På julaftonmorgon fick Elin kräkas för hon fick så mycket tabletter dagen före men sedan blir det bättre efter en stund. Man lever i nuet och är glad för allt det bra trots biverkningar. Att Philip varit sjuk den här julen i feber och förkylning och att Elin mår dåligt ibland av sin cancerbehandling är sånt man inte tänker på så mycket trots allt. Allt runt omkring julen är så fint och julen blir ändå underbar genom att vi bara finns här. Lite feber är ingen fara, det går över. Det är tråkigt, men hanterbart. 
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Plockmat”

  1. Hej på dig! Först en god fortsättning på alla helger. DU har det så fint hos dig. Duktig är du med allt fix och att du bara hinner med allt. jag gillar att kika in till dig även om jag inte är så bra på att kommentera( lite lat med gillar inte att alltid skriva in vem jag är för kom ihåg mig fungerar inte hos dig.)Det där med krämpor och feber till jul tror jag nästan snart hör till i vår stora familj är det alltid någon som ligger med feber och är snuvig. Går väl an om det är barnen för då blir ju julen som vanligt ändå.
    Önskar dig en fin och bra fortsättning.
    Kram Meta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *