Nu ska jag sitta och lata mig

Nu ska jag sätta mig och sedan tänker jag inte göra ett dugg mer idag. Nu har vi varit på många härliga middagar med släktingar tre dagar i rad och det har varit så trevligt och kul, men nu är Lotta trött. Nu blir det att lata sig hela dagen.
Igår var vi hos mamma och bonuspappa på julbord med min bror och hans fru. Sedan for vi vidare till min mans syster och sambo som bor i en våning i stan. De hade bokat en hotellnatt åt oss också, så vi sov över på Scandic inatt. Väldigt skönt att kunna gå några meter till sängen bara.
Imorgon har vi bokat lite trevligheter för familjen men vi får se om vi kommer iväg för Philip är sjuk, en dag i taget är vi vana vid. 
Ta hand om er!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Nu ska jag sitta och lata mig”

  1. Att bli trött av middagar och hotellnatt rimmar illa med tanke på oss som jobbat hela julhelgen.
    Jag skulle skämmas att uttrycka mig så.
    Ni har haft det tufft privat med sjukdom i familjen men fö så har ni det sååå mycket bättre än många andra familjer i Sverige.

    1. Kära vän, jag skriver om mitt liv och hur jag upplever det. Du relaterar min text till ditt liv, klart du är trött om du jobbat hela helgen. Jag har jobbat i presentaffär i 10 år vid jul så jag vet exakt vad du menar. Jag är trött för jag har varit borta varje dag, men jag har också ett jobb, ett heltidsjobb som går jättebra. Bara det att jag jobbar nästan alltid kväll och inte på dagarna. Kram bästa Ewa och ha det så bra.

  2. Vad mysigt ni haft. Jag förstår precis vad du menar, jag brukar också bli väldigt trött när jag varit iväg mycket omän på trevligheter. Jag har haft turen att vara ledig denna julhelg, vissa år jobbar jag ju, då jag jobbar inom vården men det är ok det också. ta igen dej nu och njut ordentligt fina du. Kramar

  3. Jo, klart som fan man kan bli trött av allt socialt, all stress och press. Det kan vara sjukt jobbigt med psykisk trötthet också! (syftat till kommentaren ovan) Kram på dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *