Frostig morgon och sista klapparna

 
Det är så vackert med frosten här hemma, helst på morgonen när solen går upp eller när solen går ner. Blir så tillfreds av att komma hem på landet efter några timmar i stan. Jag älskar tystnaden och lugnet här hemma och jag behöver det för att kunna tänka. 
 
 
 
 
Idag var vi i stan och det blev läsglasögon för mig. Hittade ett par bågar som jag tror jag kommer trivas i och efter nyår ska jag hämta dem. Har olika styrka på ögonen. Ska bli spännande och se om jag kommer se lite bättre när jag sitter vid dator och telefon.
 
 
Elin var hos tandläkaren som hon gått till under sin behandling. När vi satt i väntrummet och hon kom ut och ropade så såg hon inte att det var Elin, tänk så mycket denna cancer gjort med Elins utseende, men nu har hon fått sina drag tillbaka och får se ut som hon vill och det gjorde tandläkaren så berörd. Det är fint människor som vågar visa det, människor som varit med på resan och förstår vad vi har gått igenom, vilket helvete det varit men hur det bara gått för man måste. Det finns gånger vi varit där då Elin åkte rullstol, gånger då hon inte velat sitta i väntrummet för det varit så jobbigt att visa sig osv Men nu är vi här igen. Så lycklig över det och så höra tandläkaren säga ”du strålar Elin, jag måste ge dig en kram”. Det värmer. 
 
 
 
Men nu ska vi njuta av helg. Jag ska korka upp ett glas vin och njuta av helg och att min man är ledig i 4 dagar. På måndag är det behandling så då ska vi till sjukhuset tillsamamns. Vi ska hjälpa min bästis att flytta tillbaka till sitt hus imorgon, annars blir det en lugn helg för oss. Lite träning också får det bli. På tisdag ska vi ha en heldag tillsammans och fixa det sista inför jul..så  mysa med massage och frukost på hotellet.
 
Ta hand om er och snart tar vi lite tips på julgodis.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Frostig morgon och sista klapparna”

  1. Å så vackert du har fotat Lotta! Vi har bara grått grått här hos oss! Det går inte så bra med klappar här heller, har ett par stycken att köpa men kommer inte igång. Imorrn åker jag och maken på ett sthlmsdygn med hotell och lite finmiddag, hoppas vi hittar några klappar med. Blir så berörd när jag ser dina inlägg om Elin. Min goa dotter kommer ju hem på tisdag från sitt usa. vi har inte setts på 16 månader, och hon har haft så jobbigt och mått så dåligt ett tag och fått en diagnos som rycker undan världen litegrand för mig som mamma men som förhoppningsvis kommer hjälpa henne i livet. Hon är snart 26 – men barnen kommer alltid vara det man kämpar järnet för och jag älskar mina barn gränslöst. Jag älskar inte alls julen dock, men i år känns det extra fint att vi blir vår familj samlade och vi ska t o m ha en julgran 😉 Må så fint Lotta, du har så fina inlägg nuförtiden så det är inte riktigt klokt 😉 kram Milla

  2. Fint inlägg! Först satt jag och njöt av dina vackra foton, sedan – när jag läste det du skrivit, blev jag så berörd. Härligt att Elin mår bättre nu! Önskar dig och hela din fina familj en GOD JUL och – Framförallt ETT, nej MÅNGA GODA ÅR!

    Kram från Siv i Göteborg (har nog bara kommenterat två gånger tidigare, men läste din blogg långt innan fina Elin blev sjuk)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *