Blå kruka

 
Bänken som stått i sovrummet har flyttat in i vardagsrummet och vi har kommit fram till att det blir bra så här ett tag nu. Just nu är vi mest sugna på att lägga pengar på upplevelser och resor och den är fin där inne bara att den är lite kort. Men det är nog bara vi som tänker på. På övervåningen ska vi investera i fler garderober och en ny säng till sonen. Annars är det fixa klart orangeriet och nytt golv vid poolen som gäller för oss. 
 
 
När vi var på julmarknad på Billa gård så hittade jag en sådan där blå kruka som jag velat ha ett tag. De jag kikat på innan har varit så dyra, men den här kostade 299 kr så den slog jag till på. 
 
 
När du läser detta är jag på väg hem från julreportage på andra sidan vättern. Jag ska skriva mer om den känslan senare och berätta lite mer omkring hur tidningar i Sverige jobbar och varför det inte går att leva på att fota reportage längre.
 
Ha det så bra!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Blå kruka”

  1. Hej Lotta 🙂
    Så snyggt & vilken fin kruka!
    Vad kul att du är på "min" sida Vättern, bor i Hjo & det vore kul att se ett reportage härifrån, finns så mycket fina hus,
    Ha det gott, hälsningar Annette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *