Julinspiration i min verkstad

 
 
Nej nu måste vi fortsätta mysa till det här inne så vi får julinspiration tycker jag. Jag har köpt mer fint ris för att göra några mer kransar så imorgon tänkte jag att jag skulle ut och fixa det. Jag har städat i min lilla verkstad så det är så mysigt där inne nu och skönt att slippa stå ute i det kalla. 
 
 
 
I min verkstad har jag djurens mat också. Halm och foder m.m till hönsen och så ställt in krukor med tulpaner som ska komma upp i vår. 
 
 
 
 
Så då ska jag göra lite mer nytta och få in gårdagens bilder på datorn innan det är dags att fota nya på fredag. Ska nog ut och träna lite i skolan också och ställa mig på min crosstrainer. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Julinspiration i min verkstad”

 1. Vilken dröm att ha en egen verkstad! Jag blir mer och mer sugen på hus ju mer jag läser din blogg. Men man ska ju orka med allt arbete också!

 2. Hej hej!
  Alltid lika mysigt och inspirerande att kika in på din blogg. Är sugen på lite julklappstips till mannen. Har du någon rolig ide? Vad ska du ge kärleken? Kanske kan bli ett nytt blogg inlägg 😉
  Tack snälla
  Ps
  Hoppas allt är bra med Elin

 3. Men vilken perfekt liten pysselverkstad! För några år sedan hade jag en hel del utav vår loge inredd till kransverkstad, men den har nu blivit ersatt med annat när jag inte säljer kransar längre. Men det här var ju en perfekt storlek på hörna att hållas i! Tror jag kopierar din idé!

 4. Härliga bilder! 😀 Nu får jag allt se till att lägga till dig på Bloglovin’ för att inte missa dina inlägg i fortsättningen. Jag följer dig sedan länge tillbaka på Instagram, men glömmer mellan varven att du bloggar också.

  Tack för att du delar med dig. <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *