Bad utomhus

 
 
Idag har vi haft frost igen och sol. Så himla underbart det var och jag hann med en springrunda på 5.7 km. Blir så lycklig när jag kommer ut och får träna i solen. 
 
Har några fler bilder från vår tjejkkväll att visa. Önskar det kom  lite snö igen, det blir så mycket finare ute med snö. 
 
 
När vi har gäster brukar jag hänga lyktor i stativen som jag köpte för många år sedan när jag jobbade på Cervera. Tända massor av ljus och marchaller gör så mycket för att man ska känna mys och välkomnande.
 
 
Tjejerna ville bada, stora julbadet sa de 🙂 
 
 
 
Lite bubbel i glasen och i badet är en fin kombination en måndag. De här tjejerna har jag känt sedan jag var liten, vi har vuxit upp ihop och följt varandras liv. Vi försöker ses en gång i månaden hos varandra så att vi får prata av oss och så att det verkligen blir av att ses.
 
Nej nu ska jag köpa några julklappar till, lite kvar men inte så mycket. Jag och mannen ska inga köpa, vi har lite annat på gång men jag har sett något som jag gärna vill ha framöver, Icebug löpskor. Har du några sådana att rekommendera så skriva gärna en kommentar vilka du har. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Bad utomhus”

  1. Jeg kan virkelig anbefale Icebug vinterløpesko! Har hatt det i flere år og bruker dem masse. Fryser aldri på bena og er ikke redd for å falle. De er aller best på sti i skogen.

  2. Jag har Icebug Kayi 2. Dom kan jag verkligen rekommendera! Kan springa/gå på glansis utan att halka👍🏼 Jag köpte mina från Sportamore med rabatt vid ngt tillfälle.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *