Lediga dagar och fina påslakan

Jag uppskattar när vi får vara lediga tillsammans, den tiden är guld tycker jag. Dagarna mellan jul och nyår när vi kan vara lediga tillsamamns betyder så mycket för mig, så var det inte när jag jobbade i butik i alla år och barnen var små. Då hade jag två dagar ledigt. Det hade sin charm det också att jobba mycket och slå in alla paket men inget slår tiden när man får vara tillsammans hemma.
Att få vakna och ha hela dagen framför sig, äta frukost vid lunch och mest bara gå i myskläder…det är så skönt. Min man har fått ledigt mellan jul och nyår så nu längtar vi att vara tillsammans.
När jag skulle fota dessa bilder åt Deval för att visa dessa supersnygga påslakan så var lite den tanken i mitt huvud. Det där operfekta, när man vaknar och man får bara vara. Jag gillar inte när allt är så tillrättalagt, utan lite liv och känsla att här bor någon.
Jag har köpt flera julklappar från Deval till mans släktingar. Jag fixar paket åt honom min man får han betala fakturan..hi.,hi. Så gör jag så det blir gjort, annars blir det inga julklappar i detta hus förrän sista dagen.
Så lite tips till er på fina lakan och hos Deval finns också många fina köksprylar.
Ha en bra eftermiddag och kväll.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Lediga dagar och fina påslakan”

  1. Men va fint att du kan gå hemma å slappa å bara har det bra. Men vi andra som inte har en man som arbetar inom flygbranschen och tjänar pengar, vi jobbar och sliter 8-17 varje dag för att kanske kunna återhämta oss på helgen…

  2. Kan inte låta bli att reagera på " S " kommentar . Det snällaste jag kan skriva är : avundsjuka , de andra orden som kommer upp i tankarna skriver jag inte här .Har läst din blogg i flera år o vill gärna tacka dej för ord o bilder som berör . Tack Lotta !Ha en riktigt fin jul med familjen o djuren .Katarina

  3. Godkväll. Underbara påslakan👌 Är så glad för din skull att du kommit så här långt med ditt företag och ditt liv, så att du har möjlighet att styra dagen lite som du vill. Ligger många år med hårt arbete bakom det❤️ och jag vet att du minsann inte ligger på latsidan utan jobbar lika hårt om inte hårdare än vi med "vanliga" jobb. Ingen dans på rosor att ha eget företag utan då ska man minsann vara på hugget med att skaffa sig jobb. Tror inte att folk som inte upplevt privatföretagandet på nära håll förstår hur mycket jobb som ligger bakom ett lönsamt företag😉 Ha en riktigt skön adventstid och njut av livet❤️ Kram

    1. Min dotter fick leukemi förra året och ändå omsatte mitt företag 700000 kr http://www.allabolag.se/740203KHEC/anne-charlotte-andersson-fotograf-stylist så några kronor har jag allt jobbat in 🙂 De där kommentarerna de rinner av mig, jag vet vad jag kan och vilket jobb jag gör. Det är inte så lätt för alla att förstå hur jag jobbar, men det är heller inget jag skriver om så jag förstår att det kanske ser ut som jag bara går hemma myser. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *