Solen skiner hos oss

 
Vakande och hade en liten gosig katt som burrat in sig bredvid mig imorse. Som jag älskar vår Findus. Han är så klok den katten och när Elin låg på sjukhus så gick han och skrek och undrade var hon var. Att de känner så mycket.
 
Idag om jag orkar så ska jag åka och träffa min gamla gymnasieklass beklädnad. Förr två år satte jag igång att vi skulle ses och nu fortsätter det. Kul! 
 
 
Vackraste ljusstake hittar du här
 
Solen skiner hos oss och det blir nog lite trädgård idag igen. Mannen börjar jobba på måndag och vi har haft en bra sommar. Vi har haft många upplevelser det har blivit Kolmården, Liseberg, Grönalund, Varberg, Malta m.m och så har vi byggt orangeri och målat staketen fast Elin är sjuk. Så det känns bra. Det har gått bättre än vi förväntat oss, nu är vi snart över på den friska sidan. 
 
Nej nu får det bli kaffe och Findus vill ha mat 🌸
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Solen skiner hos oss”

  1. Jaa, jisses vad ni har hunnit med!!! Vad har vi gjort? Hmm.. joo, byggt altan.. ha ha! Typ det enda, och en kryssning till Helsingfors 2:a dagen på semestern.. 😉

    Djur är kloka, inget snack om saken.. jag och våran katt kommer inte riktigt överens. Han är så knäpp, ha ha. Han blir tokig om man nyser, då kommer han och biter en i armen eller benet… Om man går förbi kan han hugga tag i en och bitas – som bara för en liten stund sedan, då han fastnade med klon i min tröja. Bara för att jag gick förbi… 😉

    MEN, jag har inte mått bra detta år.. jag har sådan värk i muskler och leder. Något är inte som det ska, men vet inte riktigt vad. Seg, slö och värk har jag i alla fall. De gånger jag kunnat lagt mig mitt på dagen har han kommit och legat bredvid mig. Han har inte bitits 😉 utan bara legat tätt bredvid hela tiden. Han märker att jag inte mår bra.. Fina pälsboll! ♥

    Kraam Therese

  2. Djur är så speciella, vi har en katt som har ett väldigt nära band med vår äldsta son. Där Ludde sover sover också katten, spelar ingen roll om han ligger i sin säng eller i någon annas, dom sover på samma ställe. Hos mig eller hos dom övriga familjemedlerna skulle han dock aldrig sova, då ligger han på golvet 😂😊

    Jag har följt er resa och ni ger så mkt hopp och kärlek, ni är sanna inspirationskällor hela familjen ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *