Piffat sovrum och trött kropp

 
Nu har jag börjat piffa klart sovrummet, har lite som ska upp som jag skaffat som lampa, tavlor m.m men det har inte kommit upp än. Visare senare. 
 
Idag har jag städat lite i sovrummet, rena lakan och tagit på de nya snygga örngotten. Köpt lite blommor osv.
 
 
 
 
Att bara byta några örongott gör så mycket för känslan. Man behöver inte köpa helt nya set. Dessa från Odd Molly hittar du hos Sprudla här. 
 
 
Sedan när det är rent då kommer han direkt och hoppar upp. Den lilla skitgrisen. Nu har han fått en låda att sova i istället.
 
Nu ska vi vila här. Kroppen är så trött efter Elin varit inlagd och dålig. Man känner direkt av det när det är över. Åkte och fixade ärenden och in på Ica men fy så jobbigt. Vill bara vara hemma i skogen och pyssla lite och så brukar det vända efter några dagar. Nu är Elin hemma och det är bättre, hon får lugnande för nerverna till måndag och då är det sista sprutan i ryggen på länge. 
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Piffat sovrum och trött kropp”

  1. Ert sovrum är verkligen mysigt, på ett härligt avslappnat sätt ! Gillar det massor! Sen är den här lortgrisen alldeles bedårande 😘 här laddar vi inför golftävling imorgon och kräftskiva senare! Ta hand om dig Lotta.

  2. Åh vad härligt det såg ut! =)

    Om du är sugen på att vara med i en tävling så har jag precis anordnat min första "Veckans blogg" tävling på bloggen, du hittar inlägget under kategorin "Tävlningar", så kika gärna in där! =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *