Att vara lite tacksam över det man gjort

 
Rabatten i aug
 
Nu ska jag klä på mig mina arbetskläder och vara ute i trädgården hela dagen. Det ska bli så härligt! Igår skulle jag rensat ogräs och fyllt på grus på stora grusgången in till huset men det hann jag aldrig, istället gjorde jag klart med gruset borta vid orangeriet. 
 
Vi började med utemiljön på huset för ca 3 år sedan och när man tycker det känns som man har mycket kvar då gäller det att blicka tillbaka och känna tacksamhet för det som blivit gjort och stanna lite i tanken att vara nöjd. Jag är bättre på det nu, förr var jag mer i framtid och såg allt jag ville göra. Nu lever jag mer i nuet och en sak i taget. 
 

 
Rabatten i maj
 
 
Jag tänkte vi skulle kolla lite på vad vi gjort bara ute nu de senaste åren för att få finare utemiljö. 
 
Juli 2013 byggde vi altan ut mot poolen och köper nya trädgårdsmöbler här
Augusti 2013 bygger vi klart hönshus här 
 
Maj 2014 la vi kantsten utmed grusgången här
Juli 2014 la vi sten utanför entren här
Juli 2014 bytte vi ytterdörr och målade altanräcke här 
Sep 2014 rev vi gamla altanräcket bytte balkongdörren och byggde nytt staket, målas klart i år här 
Nov 2014 fixar vi ordning ett arbetsrum bredvid hönsen här
 
April 2015 Bygger vi en stenmur här
Maj 2015 skaffade vi oss nya trädgårdsmöbler här 
Maj 2015 fixar vi en ny arbetshörna/planteringsbänk här
Juni 2015 byggde vi staket till altan mot poolen och skaffade spabad här 
Aug 2015 bytte vi dörr till källaren och gjorde iordning fulhörnet som jag kallar det här
 
Juli 2016 Är stora rabatten nästan klar här
Maj-aug 2016 Bygger vi orangeri som nästan är klart med stor påbörjad köksträdgård här
Aug 2016 Altanräcken målas på balkong och stora altanen mot poolen, ingen bild ännu 
 
 
Nej nu blir det ut i fina vädret..gör gärna en lista du med och känn tacksamhet för det som är klart istället för att bara tänka på det som behöver göras 😄
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Att vara lite tacksam över det man gjort”

 1. Jaa du, ni är verkligen helt otroliga på att fixa! Och det mitt i en period som skulle kunnat lamslå er totalt. Bra valt, att välja att livet bara ska fortsätta med de saker ni planerat! Allt gott fortsättningsvis! ni är nästan dagligen i mina tankar, älskar din blogg som jag följt sen du nästan startade. Kram
  Maria, Huddinge (en period i Dubai)

 2. Jaa du, ni är verkligen helt otroliga på att fixa! Och det mitt i en period som skulle kunnat lamslå er totalt. Bra valt, att välja att livet bara ska fortsätta med de saker ni planerat! Allt gott fortsättningsvis! ni är nästan dagligen i mina tankar, älskar din blogg som jag följt sen du nästan startade. Kram
  Maria, Huddinge (en period i Dubai)

 3. Det är så fint. Ni inspirerar mig och min familj att dona i vår trädgård. Nu har vi börjat röja ett område från träd/buskar för att kunna lägga grus och göra en mysig kaffehörna ut mot sjön. Varifrån köper ni gruset och ungefär hur mycket kostade själva gruset för den ytan ni har? Vi vill göra så fint vi kan, men känner (pga av alla andra projekt) att vi inte har så mycket pengar att lägga på det.

  Stor kram och fortsätt njuta av nästa etapp på resan!

  1. Hej, vi har köpt av en kille som har ett eget företag här ute på landet. Fick bra pris på det men fick vänta väldigt länge då det är kö på just gårdsgrus. Tror det var ca 7 kubik för 3000 kr men det har räckt till jättestor yta. Lycka till! Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *