Att få klä upp sig

 
Rabattkod samarbete KyssJohanna & Trend by me
 
Då är man redo för kalas, tjohoo så kul! Först fira födelsedagar och ikväll lite fest. Jag klär inte upp mig allt för ofta just nu, men det är så kul att få snygga till sig lite ibland. Just det med kontraster älskar jag. Har inte fixat naglar på länge nu tex. för jag jobbar så hårt med trädgården så det är inte värt det. Sedan kommer det veckor när man inget vill göra, bara softa mer och ha det bra. 
 
Hittade en blus jag fått av barnens kusin som det blev idag och de gamla byxorna från MQ. Fått så många frågor på dessa byxor som jag använt massor , men det är vårens modell så de finns inte just nu. Måste köpa mer byxor också.  Det sitter fortfarande i huvudet det där med byxor sedan jag var större. Hade så svårt att hitta byxor då så tänker jag fortfarande så fast jag inte behöver tänka på det längre. Har även en trenchcoat från Trend by me HÄR. Har sett att det kommer mer i höst  och tycker det är så snyggt.
 
 
 
 
De fina örhängena kommer från KyssJohanna som jag visar i samarbete med dem, stilrena snygga och fina till allt. Det är Caroline Svedbom som designat dem, en jätteduktig och driftig tjej. Även om man bara ska på kalas tycker jag det är snyggt med lite bling, bling. KyssJohanna har nu även 20 % här på bloggen med koden FYRA20 för den som vill i en vecka. Du hittar deras hemsida HÄR 
 
Nu är det bäst att skynda om jag ska hinna klart. Sonen har blivit sjuk så killarna får stanna hemma så är det vi tjejer som får åka. 
 
 
Kram Lotta
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *