Att pynta lite höst

 
Igår när vi åkte hem från sjukhuset så blev jag sugen på att binda mig en krans, så det gjorde jag direkt när jag kom hem. Hittade lite röda löv, lite grankottar på granris och så något grönt som såg ut som järnek. 
 
 
Sedan blev det granris i krukorna som får stå ute i vinter. Tycker om att komma hem och det ser fint  och välkomnande ut. Min mamma har alltid pyntat mycket hemma hos sig så det är något som jag tagit med mig till mitt hem. 
 
 
 
Idag och imorgon blir det sjukhuset igen, injektion av cytostatika i portakaten. Tänk så mycket gift de sprutar in i min dotters kropp för att hon ska bli frisk. Snart, snart nya lugnare schemat och två veckors ledigt. Ikväll ska vi på musical jag och Elin och hennes bästa vän och en av mina bästa vänner. Vi har blivit bjudna av Min stora dag och ska få gå backstage och träffa Peter Jöback och Helen Sjöholm. Ska bli så kul! Så härligt att Elins värden ändå håller sig ok så vi kommer iväg. På fredag blir det sovmorgon 🙂
 
Ha en bra dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Att pynta lite höst”

  1. Önskar er en fin upplevelse med de två artisterna, bland de bästa vi har!! Ha en helt underbar kväll:) Fantastiskt att Min stora dag finns och gör så mycket gott för många barn o ungdomar. Ska tänka på er då!! Så skönt att Elin är bättre o kan följa med på detta, det muntrar ju alltid upp lite!! Själv ska jag på en resa till Stockholm i helgen o se Kristina från Duvemåla ,med min syjunta, detta ser jag fram emot. Ha det BRA…KRAM 🙂

  2. Ha en riktigt mysig kväll tillsammans! Detta är ni verkligen värda! Det är så kul att läsa att Elin verkar må mycket bättre och att ni kan hitta på roliga saker tillsammans! Kram Birgittha

  3. Jag fick också den längtan så jag band mig två kransar idag. Så himla kul!

    Kul att ni ska få träffa Peter och Helen, två härliga människor som jag har haft förmånen att träffa mer än en gång.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *