Pepparkakor och glögg

 
Har varit hemma idag och inte har vi fått mycket gjort men min man behövde lite vilodag. Han har den där tröttheten i kroppen som jag fick efter Stockholm, så nu får han vila sig lite. Jag har fyllt på pepparkaksburkarna med hemmagjorda pepparkakor i de underbara burkarna från Ellis Corner. Älskar Maileg! Elin har bakat lite julgodis. Vi kommer nog inte göra så mycket för det är ingen som äter allt det där, fast det är ju lite mysigt att fixa med det. 
 
 
 
Sedan har jag tagit fram glöggbordet, hällde upp lite glögg i en kanna från West Coast company och så satt vi en lång stund och surfade och bara tog det lungt. Kopparna har jag haft länge de är från Greengate en liten modell, jag vet inte om de finns längre men de passar bra till glögg. 
 
 
Kanna här 
 
 
 
 
Nu ska jag börja fundera på middag efter varit ute och gått. Tror jag hoppar i badet en stund också, fryser alltid när jag varit ute. Imorgon ska vi på julmarknad och sedan kanske jag tar en springrunda. Det gäller att aktivera sig när Elin är sjuk för bara gå hemma är inte riktigt min grej heller. Jag gillar hemmalivet men någon måtta får det vara på det 🙂 
 
Ha en bra kväll!
 
Kram Lotta 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Pepparkakor och glögg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *