Lite av varje

 
Skjutsade Elin till skolan idag och passade på att besöka Fröknarna fint i Vikingstad. En liten söt butik med massor av fina blommor. Köpte lite som jag visar en annan dag. Jag har börjat pynta nu, det blir inte så mycket som tas fram. Mest blommor och enkla saker och några tomtar. 
 
 
Sedan blev det byte till vinterdäck. Nu har jag valt att ha kvar däcken på firman så man slipper släpa hem dem varje gång, smidigt men lite dyrare.
 
Hemma tänder vi massor av ljus i mörkret, det här mörkret kräver mycket mys. Den här citronlukten som du hittar här, den luktar sååå gott!
 
Kalle har varit hemma idag, han känner sig trött och har lite ont i kroppen. Jag tror han bara behöver vila lite och få sova. Jag känner igen den där tröttheten. Jag däremot känner mig pigg idag igen. Ni vet den där ”lingonveckan” som vi kvinnor har är så jobbig för mig. Jag funderar på att kolla upp det. Jag har så tokmycket mens nuförtiden och länge…blir några dagar varje månad som jag tappar lite ork och blir mer sugen på mat. Jag vill inte äta några piller heller för de åren var jag ett tjurigt monster :)))
 
 
 
Idag hade jag en klänning som tröja till ett par jeans. När jag är hemma blir det oftast bara en tofs.Nu har vi satt upp nya stjärnor och gardinerna och mannen ramlade ner och slog i tån och slog sönder en av mina finaste lyktor 🙂 ja herrejösses det händer grejer.
 
Det blev visst ett rörigt inlägg ungefär som min dag. Imorgon ska vi vara bara vara hemma och på fredag ska vi på julmarknad med mina och min mans föräldrar. Ska bli så kul!
 
P.s Elin kom hem efter haft lektion i skolan idag och är mer tokig än vanligt 🙂 det är underbart att se henne. Självkänslan är tillbaka och det känns som min mamma sa…”det här blir den bästa julen”..just bara för vi uppskattar att bara finnas till. Nu vill hon åka på spa också, så den där känslan att våga vara den hon är, är tillbaka. Det betyder så mycket för mig. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Lite av varje”

  1. Jag säger bara hormonspiral. Det bästa som hänt mig förutom min familj då 😉 hade mycket och lång mens och hemskt ont, och nu ingen mens alls. Underbart.

  2. Torrschampo är ju toppen! Har provat ett par sorter nu och detta du visar på bilden blir nästa 🙂 har funderat på den sortens tidigare men valt andra. Kul att prova några olika för att hitta "sin" produkt.

    Tack för inspiration och en fin blogg!

    Glad advent! ♡

  3. Eller göra en hysterektomi. Jag tog bort livmodern och äggledarna men har kvar äggstockarna. Det gör att jag har fortfarande hormonerna kvar (läs PMS) och behöver inte äta medicin. Jag slipper dock mensvärk och mens 🙂

  4. Har du kollat dina blodvärde? Jag fick också en enorm mens efter jag fyllt 40 och efter att svimmat ett par gånger gick jag till vc och fick kollat. Blodvärdet var nere på 81 och hade dålig järndepå ( eller vad det nu heter…). Käkar järntabletter…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *