Uteliv

 
 
 
Jag älskar att vara ute, det har jag haft med mig sedan jag var liten. Nästan alla pengar vi haft över har gått till resor och renoveringar genom åren men då har det mest varit inne i huset. Nu passar det så bra att vi äntligen har tid att greja ute, för jag tycker det är så roligt och sedan två somrar tillbaka har vi nu börjat forma en trädgård som vi vill ha den. Jag har inte orkat hålla ordning innan i trädgården (vi har mark på 1 hk) och ha det som jag vill för varken pengarna eller tiden har räckt till. Innan bloggen så studerade jag till lärare i fyra år och jobbade extra varje helg för att kunna vara ledig på sommaren med barnen. Allt har sin tid!
 
Nu ska jag sakta men säkert börja fixa i trädgården. Det är egentligen verkligen jag! Jag älskar skita ner mig och rota i jorden osv, men jag vill ha ordning och lättskött. Så det som ska göras ska göras ordentligt och får ta tid. Jag är ganska otålig så det där med tid tränar jag på 🙂 Min man reser mycket nu i jobbet så jag väljer att vara hemma och greja här på min lediga tid. 
 
Så idag ska här fortsättas jobba ute och gärna städa inne som är så tråkigt. Ska bli skönt att bara vara hemma för jag har suttit på vägen och hämtat och skjutsat ungar varje dag. Imorgon ska jag besöka denna coola tjejen för reportage som är mjölkbonde i Småland. 
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från altanen hittar du här  om du scrollar 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Uteliv”

 1. Åh så vackert! Ja har börjat lite smått här jag med. Fyndade ett gammalt barnbord till utelivet som just nu målas 🙂 så roligt

 2. Hallå vännen!
  Men åååå nu längtar jag hem…. vill också greja ute i trädgården..
  Vil också gräva o bli skitig!
  Men släpade du de där krukorna själv?? det gjorde du väl ändå inte? Akta ryggen..
  Hoppas Elin är bättre.
  Kraaaam Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *