Trädgårdsliv

 
Det är så roligt att vara ute igen och gräva och ta hand om rabatterna. Jag rensade landen som jag gjorde förr 🙂 kanthugget och fixat och tagit fram stenmuren bakom ogräset. Förr var det inte alltid glädje utan mest krav, men nu gör jag det för jag vill för jag tycker det är roligt och för jag har tiden.
 
Jag funderade på vad som är skillnaden att det var så tungt förr. Jag var 18 kilo tyngre och jag tröttnade på att ha en trädgård som varje vecka skulle kanthuggas land, jag var yngre då och jag ville visa mig duktig och ha fint.  Nu ska här fixas plåtkanter och få en trädgård som är lätt att sköta utifrån glädje, inte krav. Nu vill jag plantera lite nya växter.
 
 
 
Den andra nya rabatten kommer jag inte med längre just nu, jag måste ha hjälp att få bort buskarna och det kan jag nog få nästa vecka. Om inte annat har grannen en grävmaskin. 
 
 
Nu kommer den vackraste tiden hos mig, körsbärsträden slog ut idag och den fina präronträdet är på gång. Så lönnarna är mer gula än gröna.
 
Ha en skön kväll fina läsare, och en extra kram till mamma som börjat läsa bloggen efter 7 år 🙂
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Trädgårdsliv”

  1. Åh vad exotiskt med körsbärsträd och plommonträd. Jag tycker du har ett så fint hus och fin trädgård. Här körde vi med mossrivare förra veckan och jag rensade rabatten. Jag har många planer och drömmar för min lilla gård, men ingen tid just nu. Det får bli senare. Kram

  2. Vi har två katter och de tycker det är extra roligt nu när man börjat vara ute i trädgården och dörren står på vid gavel lite då och då. De är gärna med när man pysslar med något.
    Han är så himla fin er lille Findus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *