Roligt på jobbet

 
 
Älskar mitt jobb att få åka till en ung cool tjej som valt att driva en gård vidare som mjölkbonde. Stå i en hage i Småland bland kor, hagar och körsbärsträd och fotografera! Bästa jobbet och jag är grymt lycklig över det. Hoppas ni kommer få se bilderna i en tidning framöver. Elin är en tjej att räkna med i framtiden hon är tjejen som mjölkar, kör traktor, fixar sin egen gärdesgård, kör skit osv sådant som imponerar på mig.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Roligt på jobbet”

  1. Ååå jag älskar kor. Vi brukar åka förbi en hage med kossor. När dom har kalvar får sambon köra extra sakta så jag hinner titta 🙂 Han har frågat mig många gånger på väg till jobbet om han ska släppa av mig där. Du har verkligen ett härligt jobb.

    Trevlig kväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *