Lantligt badrum

 
Nu är reportaget med i Amelia nr 10 på vårt badrum, några av bilderna som inte kom med visar jag här nedanför. Vårt badrum har varit tvrum innan. När vi flyttade till huset hade vi ett badrum på ca 5 kvm, nu är det stort och jag är fortfarande så glad för det. Vi hade tre vardagsrum i fil och det behövde vi inte så ett av rummen blev badrum, tvättstuga och walk in closet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är det något ni undrar över så ställ en kommentar så kan jag försöka svara om jag kommer ihåg vad saker kommer ifrån osv.
Ha det så bra!
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från badrummet hittar du här om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

27 reaktioner på ”Lantligt badrum”

 1. Åh gud vilket härligt badrum skulle gärna vilja ha ett så stort badrum med, men tyvärr har vi inget rum som vi kan avvara för detta ändamål.
  Ha en fin kväll
  Kram Linda

 2. Hej! Vilket underbart badrum. Vilken inspiration! Vi är i flyttartagen och blev så förtjusta i ert dubbelhandfat. Var har ni hittat det? Vad heter det? Med vänlig hälsning, Hanna m familj

 3. Hej! Vilket underbart badrum! Är mitt upp i badrumsrenovering här hemma och hittade din dusch hur stor är den? Var hittade du dörren? Är den av glas tänker på barnsäkerhet och om det är något stopp så den?
  Kuberna i glas väggen hur stor är dom?
  Mvh Elin m familj

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *