Underbara vår

 
Det blommar nu i min rabatt, jag har bara en som jag har blommor i utmed berget och där har jag plockat ner allt möjligt. 
 
 
 
Hade tänkt jag skulle fortsätta med projekt i trädgården i veckan, vi får se om jag hinner det. Jag lite sten kvar som ska läggas runt ett annat träd osv. Så börja gräva för den stora nya rabatten också fast är ingen brådska. Vi ska ha lite mer mystid framöver med upplevelser, inte bara jobba på huset när mannen är ledig. Ska en tur till Gotland och senare på spa. 
 
 
 
Det är mycket skjutsande på ungar just nu, så är det ibland. Vår son har bara en sak och det är fotboll. Han är den enda i vår by som om spelar i samhället i sin årskurs så vi kan inte samåka längre. Så två träningar och matcher i veckan blir det. Men jag ska inte klaga för vi kör lite om man jämför med många andra familjer. Vi har valt att bo långt bort på landet och då får man köra en del och det är helt ok eftersom jag jobbar hemma mycket.
 
Ikväll blir det promenad i det fina vädret också, ska bli härligt!
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Underbara vår”

  1. Underbart att bo på landet. Det är drömmen. Och en dag ska jag bo så, så är det bara 😉
    Hoppas du får en fin dag, kram

  2. Det är just därför jag drar mig för att flytta ut till landet, skjutsandet eller rättare sagt att bli skjutsad. Jag är uppväxt där vägen tog slut, närmsta granne låg 1 km bort. Jag kunde aldrig spontant följa med någon hem efter skolan för jag hade skolskjuts och inte heller kunde någon spontant följa med mig hem. Jag vill inte att mina barn ska ha det så för jag tyckte det var jobbigt. Men längtan ut till landet är stor.

  3. Va härligt! Jag åkte skoltaxi så det fanns inte så mkt plats.
    Skönt att barnen trivs, det gjorde iofs jag också på landet.
    Kram

  4. Vad jag njuter av alla dina fina bilder. Vet du vad den lilla växten med de små lila klockorna heter, hittade den i min sons nya tomt och har inte sett den förut, kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *