Renovera sovrummet

 
Jag är så supernöjd över att jag valde Ralph Lauren tapeten, det blev så fint mot det vita och ger lite värme i sovrummet. Den är lite dyr, men vi behövde bara två rullar så det blev helt okej. Här kommer vi sova så gott. Förra året köpte vi nya sängmadrasser, det är inte så roliga pengar för det syns inte men det är viktigt att sova gott, men nu blev det renoverat ordentligt. 
 
Hur vi målat med färg och kalklitir hittar ni här och här. Sängkappan är Milli Notti och den har jag köpt av en vän. 
 
 
Nattduksbord  & matta här och lampa här
 
 
Ljus här och kruka här 
 
Jag ska visa lite mer framöver när jag bäddat ordentligt och så spara till en sänggavel. Men jag är redan nöjd. Det vita golvet gör rummet så ljust och fint.
 
 
 
Här finns bilder hur det såg ut när vi började. 
 
 
Nej nu ska jag städa lite här och jobba. Sedan vill jag gärna hinna njuta av vårsolen.
 
Kram Lotta
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

23 reaktioner på ”Renovera sovrummet”

 1. Men ååå så fint Lotta! Underbar tapet och så jättefräscht! Blir lycklig av att läsa din blogg för din syn på livet och ditt lugn;)

  Kramar
  Adela

 2. Helt, helt ljuvligt!!! Och då är jag inte så där tosigt glad för blått, men du har gjort det underbart fint och den blommiga tapeten är to die for, verkligen! Den fina palmen är ett måste i varje kvinnas (och mans) hem tycker jag – det bästa som finns är gröna palmer!

  Massor med positiv feedback, men det ger du ju oss alltid!!!

  Många kramar

  Angelica E

 3. Hej,
  VERKLIGT flott alltså!! Men förstod jag rätt? Har du nu gjort en fondvägg… eller räckte två rullar till hela rummet?? Den är helt ljuvlig den där tapeten…
  Kram, Davina

 4. Vad fint det blev. Nu såg jag inte så bra på bilden, men palmen (kommer inte ihåg namnet ) ser ut som en som jag hade , är giftiga om man tuggar på den . Googla och kolla. Katter kan ju tugga på växter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *