Solig morgon, födelsedag och erbjudande

 
 
Jag ligger efter med att läsa mina tidningar som jag får på posten, som fotograf är det bra att vara lite uppdaterad även om jag alltid kör min egna stil. men jag hann inte så många denna morgon heller, men de springer inte iväg direkt 🙂
 
 
 
Idag har firat sonen som blir tonåring, ikväll blir det lite middag på ett matsälle som han gillar. Så har jag varit ute och mött solen, så himla härligt nu. Vi går mot rätt håll. 
 
 
 Nu önskar jag er en fantastisk fin och solig. Ta hand om er!!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Solig morgon, födelsedag och erbjudande”

  1. Det har inte med inlägget att göra men,vad fyller bloggandet för funktion för dig? Vad känner du att du kan förmedla via din blogg?

    1. Hej Ulf, bloggen är min dagbok och blivit en del av mitt jobb. Den betyder massor för mig. Det är ett sätt att förmedla det jag gör, känslor, tankar osv. Utan bloggen skulle jag aldrig blivit fotograf tex. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *