Träna att gå på staden och underbar frisör

Idag har vi tränat att gå på staden igen och Elin har klarat av att gå en stund till skolan. Första gången vi var nere på staden för att beställa peruk blev krocken mellan sjukhus och verkligheten för tuff för oss båda. Idag gick det bättre. Man kan annars tro att det jag som behöver nytt hår 🙂 jag har mått psykiskt bra under denna tid, men stress har nog istället satt sig i håret. Har tappat massor, fast det gör jag annars med med lchf kost.
Lite mat blev det på Chocolat,  Elin valde lasagne och jag tog en chevresallad, inte helt lchf men det funkar för mig då och då. Sådana här stunder på dagen när allt känns bra så lägger jag det i hjärtat. Inte alla som får umgås med sin dotter på dagen.
Vi har gjort lite ärenden och varit och hämtat Elins peruk. Den är superfin i äkta hår och mer om det får hon visa själv. Däremot måste jag hylla frisören Richard på hårteknikerna. Så proffsigt bemötande och erfarenhet av cancerpatienter. Har fick direkt vårt förtroende och med hans hjälp gick det här så mycket enklare.
Nu sover hon så jag passar på att jobba lite. Nästa vecka ska jag iväg på reportage igen och det ska bli kul. Imorgon är det behandlingsdag på sjukhuset.
Kram Lotta
                                                   

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Träna att gå på staden och underbar frisör”

 1. Rickard är helt underbar!! När min son började tappa sitt hår var vi på sjukhuset. Då kom Rickard dit o klippte av honom allt och sen fick Adam hans bandana.

  Ta vara på dom här stunderna. Dom hjälper er att orka senare när det blir tuffare.

 2. Så starka ni är! Jag känner igen mig mycket i det du skriver, när min son fick en allvarlig diagnos i höstas. Jag tappade också mycket hår, och krocken att ta sig ut bland folk var svår och tuff. I början skakade jag i hela kroppen och ville helst springa åt andra hållet, men långsamt hittar man vardagen igen. Och man blir mer närvarande och tacksam för det fina runt sig. En liten stund i taget.

 3. Hej fina du! Jag har läst din och Elin´s blogg länge men aldrig kommenterat något. Jag kände att nu var det dags att skicka lite styrkekramar till er. Jag tänker på er.
  Många Kramar Anki <3

 4. Tänker mkt på er och skickar styrkekramar till er alla! Känns nästan som om man känner er 🙂 Skänkte mitt hår när jag klippte av det. Det gick ner till rumpan och var jättetjockt, men ville förnya mig och samtidigt göra en god gärning. Min frisör ombesörjde så att håret kom iväg…tror att det hette "Änglahår" där de gör peruker av äkta hår just för cancerpatienter! Kramar//Agneta

 5. Hej. Jag har följt din blogg lång tid men aldrig kommenterat fast nu är det dags. Jag vill bara önska lycka till med Elins ben, fina tjejen!! Hoppas att allt kommer att gå bra!! Jag tycker att din blogg är härligt trevlig, mysig, underbar och inspirerande med fina bilder. Ert hus är såååå fint både ute och inne och jag är kär i er stentrappa med det svarta järnräcket. Ha det nu så bra du kan och lycka till med allt. Jag sänder en stor kram till dig och din fina familj och en särskilt stor kram till Elin!

 6. Hej kära Lotta!

  Jag har följt dig här lite sporadiskt då o då! Vad är det jag läser nu!! Har din söta dotter fått cancer! Blir jätteledsen! Fy F-N för cancer!! All styrka och böner till er❤️

  KRAM till dig och din fina familj! Anna

 7. Ber en bön om att allt ska gå bra för er idag, behandlingsdagen om jag förstod rätt. Fina Elin, all styrka till dig, du har en fantastisk familj som kommer bära dig igenom allt! Kärleken ger styrka och glädje mitt i allt!
  Det är det enda som är viktigt i livet!
  Kram från Maria, Huddinge

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *