Tavla

 
Jag har länge funderat på att göra en canvastavla på någon av dessa bilder på barnen, det låter ju inte klokt att en fotograf inte har en enda bild på väggarna på sina barn, men så är det. Men nu ska det bli av.
 
Jag har kollat in på nätet och det finns massor av sidor men jag tror Printkungen blir bra. Där kunde jag läsa lite om hur jag ska tänka omkring en tavla. Det finns ju så många olika storlekar på canvastavlor och jag skulle gärna vilja ha en som är lite större och passar i sovrummet. 
 
 
I år hade mina barn skolasvlutning på olika dagar, så det blev inget foto ihop. Men jag gillar dessa från förra året så någon av dem får det bli. 
 
Ska bara välja vilken…
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Tavla”

 1. Så fina!!! Röstar på den översta.

  Bra att du kan gråta, inte bra att stänga in allt, det kommer bara surt efteråt, så bara gråt, det är läkande.

  KRAM!

 2. Hej Lotta! Jag har ett företag utanför Borås som trycker canvas , stora tavlor eller små spelar ingen roll. Om du vill får du gärna höra av dig så hjälper jag dig.
  All kärlek till er ❤️ Kram

 3. Förstår att det är ett svårt val, men jag föll för den översta direkt för dem ser sååå goa ut ihop 😍 sedan var det ett kort du tog förra veckan när de satt på trappen som var fint har jag för mej 😃 gör er en bra lördag o kram till HELA familjen 😘

 4. Hej Lotta! Jag har ett företag utanför Borås som trycker canvas , stora tavlor eller små spelar ingen roll. Om du vill får du gärna höra av dig så hjälper jag dig.
  All kärlek till er ❤️ Kram

 5. Jag gillar båda, men lite mer den översta!! Tänker på er i denna sorg, om man kan kalla det så, eller helvete kanske som ni går igenom. Och låt tårarna rinna, ibland kan det vara bra, ni är starka som familj och det bär er framåt… Elin kommer klara det här. Förbannade cancer!!!
  Stora stora och varma kramar från en själ i Sörmland som tänker på er (fast att jag inte känner er)….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *