Mat är terapi för oss

 
Är det något som gör oss glada i vår familj är det att laga mat tillsammans. 
 
 
När min man handlar mat och dryck och kommer hem och planerat middag då är han lycklig. Jag gör fint och musiken sätts på, ölen öpnnas eller ett glas vin hälls upp och vi njuter. Köket fylls även av barnen som är med, båda har börjat gilla hjälpa till och är intresserade.  Mat är viktigt för oss och ett sätt umgås. Det knyter ihop oss.
 
 

.

 
Idag är det dags för högdos för Elin, det innebär dropp i 24 timmar och benmärgsinjektion Och minst 4 dagar på sjukhus. Det kommer gå bra för vi ställer in oss på det. På sjukhuset är alla så snälla och trevliga så när man väl är det så kan man inte göra så mycket annat än att vila sig. Jag brukar jobba vid datorn och umgås med Elin och så byts vi av så någon är hemma och tar hand om huset och djuren. Sonen har så fina kompisar så han ska till Göteborg och gå på Liseberg och sova på hotell i tre dagar.
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Mat är terapi för oss”

 1. Det är en ren njutning att läsa din blogg och titta på dina vackra bilder. Nu har jag två absoluta favoritbloggar. Ovanstående fröken (rost&rädisor), och så din 🙂 Ha en fortsatt fin sommar!

 2. Jag tycker om att läsa din blogg. Har sporadiskt tittat in hos dig ett år ca men nu har jag länk från min blogg. Nu sen eran dotter Elin blivit sjuk kikar jag in ofta, dels för att se att hon mår bra dels för att ladda bra energi från dig för du är en sån positiv människa och dels för att njuta av alla dina urfina bilder. Ha det nu så bra det går när ni är på sjukhuset och ge Elin en varm kram från mig/ jeanette

 3. Ja!…att laga mat tillsammans är roligt!. Dina bilder berättar så mycket!. Skönt! att ni har skoj tillsammans. Ni får ha det så bra!. <3-liga kramar Carina

 4. Hej finaste!
  Sitter o läser ikapp och tårarna bara rinner.
  Ni är så starka o fina allihop och du skriver så sorgset vackert att man bryter ihop…..
  Jag tänker på er…
  Kram Katarina

 5. Så fascinerad av er styrka och hur ni får livet att flyta på så fint och harmoniskt trots allt, vilken enorm styrka ni bär på.
  Ser jättemysigt ut med grillkväll på egen terrass, skanar det grymt mycket just nu.

  Kram Anette

 6. Så härligt att laga mat ihop, det är ngt vi gillar också, och när barnen blir äldre hoppas jag att de kommer få intresse för det. Hoppas Elin får en human tid på sjukhuset.
  Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *