Bänken i uterummet

 
När du läser det här är jag på sjukhuset igen och idag håller vi tummarna på att alla värden ska vara bra efter Elin gjort högdos så hon får åka hem. Hon längtar efter att vara hemma och efter katten.
 
 
 
Idag kommer lillebror hem också från Göteborg. Han har haft det så kul på Liseberg och jag är så glad att han fått åka på det. 
 
Man får verkligen träna sig på att inte ha dåligt samvete för att Elin är sjuk. Alla vi andra måste få leva ungefär som vanligt för att orka. När vi är starka och mår bra så kan vi hjälpa henne att vara stark och må bra. 
 
 
 
Jag hoppas vi får lite semester tillsammans också framöver, men i vilket fall ska vi skaffa oss ett spabad på vår altan som blir som en sommarpresent istället för att åka utomlands som vi brukar göra. Elin önskar sig det för en del av pengarna som kommit från hennes försäkring. Hon har ont i kroppen och krypa ner i en sådan skulle vara så skönt för hennes onda kropp.
 
Ha en skön dag och idag fick ni se bänken i uterummet
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Bänken i uterummet”

 1. Håller tummarna här också! Funderar på om det kan hjälpa lite på Elins värk när hon ska sova om det hjälper om hon försöka sova på mjukt fårskinn? Utan minsta jämförelse så har jag sjukdomar som ger värk i hela kroppen och då brukar jag ha mjuka lockiga fårskinn i soffan och sängen (inget lakan emellan) och känner då ett mindre tryck mot kroppen.Kram och hoppas att inte mitt råd känns påträngande.

 2. Vi har också tänkt prioritera ett utespa i samband med att vi bygger enplanshus. 😊 Vi måste bygga ett anpassat hus till följd av sonens muskelsjukdom, och tänker att ett varmt utespa blir skönt för hans kropp och vardagslyx för hela familjen. Fint att ni försöker njuta och göra det bästa ni kan utifrån er situation just nu. Kram

 3. Så fantastiskt starka ni verkar vara! Förstår mer än väl att det finns djupa dalar också, men ni verkar vara en så fin och sammanhållen enhet hela familjen. Håller tummarna för att Elin snart kommer att må bättre och slippa värken. Hoppas spa-badet hjälper henne. Jag tror också att det skulle kännas skönt för Elin med ett mjukt fårskinn eller helt enkelt de populära "ullplädarna" – inte äkta, men sköna. Det kanske inte hjälper mot värken, men så härligt med något mjukt och ulligt mot huden.

  Varmaste hälsningar till er alla! <3

 4. Hej finaste!
  Du är så klok du vännen..
  Såklart måste ni andra må så bra som ni bara kan…
  Elin mår ju verkligen inte bättre om ni bryter i hop och blir deprimerade. Hon vill höra om vanliga och roliga saker…. inte om hur rädda ni är…

  Ett spabad kommer ni inte ångra..jag lovar…det är värt varenda krona. Hon kommer garanterat tycka det är toppen. Ni andra också…utan att ha värk.
  Skönt för lillebror att få koppla bort och bara vara barn och ha kul med kompisar…det behöver han ♥
  Håller tummarna att ni får komma hem ♥ ♥ ♥
  Kraaaam Katarina

 5. Hej!
  Det är inte ofta jag gör ett inlägg här även om jag tittar in till dig dagligen.Men nu måste jag det….styrkekramar till er fina familj. Du tänker så rätt…lev här och nu…så viktigt.Har egna erfarenheter av det.Hoppas att ni får en bra dag och att Elin får känna sig "frisk" och bara får vara ett tag.Kramar i massor.Ulrika

 6. Den största lärdomen som jag tar med mig från förra året då vår son behandlades för hjärntumör är att bara vara i stunden. Det finns inget som är så viktigt att det går före sin familj. Alla så kallade måsten bara försvann. Ett spa-bad låter som en underbar idé för framför allt Elin men även för er andra! Ta hand om Er och heja Elin!
  Kramar

 7. Hej!
  Så fin bänk och skåp i uterummet. Hoppas allt är ok efter sjukhusvistelsen. Låter ju fantastiskt skönt för elin och er med ett spabad.
  Kram Anna

 8. Skönt att ni verkar fått komma hem! Dåligt samvete ska ni inte alls behöva ha, men att vara medveten om hur det SKULLE kunna vara är ju på nåt sätt bra. Man kanske vill tro att alla har den inneboende styrkan att samarbeta och vara överens som sammansvetsad familj i svåra lägen, men det är nog tyvärr inte alltid så. Ha så fint Lotta på din fotoresa nu och tror ni hämtar kraft alla på ert vis. KRAM!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *