Ge lite kärlek

 
 
Min man fixar så ofta med maten här hemma, men igår tänkte jag överraska lite även om jag inte lagat den själv. Lite suddiga kvällsbilder från matbordet. 
 
 
Så provade jag min nya blus från Esprite  och kände mig som mormor och farmor med en massa blommigt mönster 🙂
 
 
Jag var inne på Fiskhuset och köpte deras räksoppa och så på Norins och köpte ostar. 
 
 
 
 
 
 
Så lite bubbel till det så var kvällen i hamn. Det bästa är när vi sitter och äter alla sådär länge och pratar och funderar. Igår tittade vi på You tube klipp på sibiriska kissekatter…å vad vi längtar. Imorgon åker vi och väljer vilken kattpojke som ska flytta hem till oss.
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Ge lite kärlek”

  1. Veronica Wiberg

    Åå va kul! Jag älskar djur! ett hem blir faktiskt trevligare med djur om jag får välja. Du har ett fantastiskt hem och jag är så glad för de du skriver och visar från ditt hem. Jag har själv två hundar, två kaniner och en katt och har också lyckan att jobba hemifrån som du. Kramar Veronica

  2. Det ska bli spännande att få följa ert nya kattliv. Hoppas ingen kommer känna av någon allergi. Vi är i ungefär samma sits där sonen o mannen i familjen är allergiska mot katt men inte hund. Så förhoppningsvis skaffar vi hund till sommaren. Alla vill vi så gärna. Men samtidigt finns oron, TÄNK OM någon blir sjuk av hunden efter ett tag. Ja vi får se vad som händer. Hoppas att ni hittar er nya familjemedlem i morgon i alla fall.
    Kram!

  3. Så mysigt det ser ut, gott med räksoppa. Visst är den gröna osten en basilikaost? Porslinet tycker jag var gulligt med volangkanterna, var har du hittat det? kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *