Hjärtan varje dag

 
Tekoppar julklapp
 
Jag försöker att säga snälla saker varje dag, ge andra energi, vara trevlig och ge av mig själv, ge presenter osv när det passar och inte bara en speciell dag, förutom födelsedagar och jul. Så här blir det inte några presenter mellan mig och min man för någon har bestämt att det är alla hjärtans dag.
 
 
I så fall är det en fin present att min man målar klart i sovrummet idag, det uppskattar jag. Mina barn däremot ska få varsin liten sak som de har användning för och så ska vi fika på de där muffinsarna jag gjorde häromdagen. Mannen fick ledigt idag från jobbet istället för att jobba extra, det gjorde mig glad. 
 
 
 
I vårt hem är vi tre tedrickare, nu har jag fyllt på med nya smaker från Tekungen. Jag tror man ska förvara dem i mörka burkar, men det hade jag inga så det fick bli dessa glasburkar. De har massor av goda tesorter där. 
 
 
Ta hand om er och ha en fin dag! Och filmen igår Mr Grey, så jäkla bra och helst när man läst böckerna. Bok ett var jag mest arg på, vilken skit han är.. men filmen var så bra. Sedan blir det bara ännu bättre, hur deras relation utvecklas. Måste nog läsa om böckerna 🙂
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Hjärtan varje dag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *